City Hunter е драмата на И Мин Хо


110512 (1)

И Мин Хо доказа себе си още веднъж в третата си хитова драма, в която играе главна роля – City Hunter. Драмата, създадена въз основа на едноименната манга предизвика интерес още с обявяването на Мин Хо за главния герой в историята, тъй като в оригинала, Саеба Рьо е изключително харизматичен герой.
Но още с появата на И Йон Сънг всякакви колебания бяха разсеяни. Въпреки че като цяло City Hunter е повече екшън, в драмата присъстваха елементи на фентъзи, комеди и мелодрама. А И Мин Хо успя да навлезе в историята и да изгради герой, който е единствено и изцяло негов.
Факт е, че City hunter може да бъде определена и като “Драмата на Мин Хо”, тъй като историята е изградена около самия Градски ловец и И Мин Хо който е в ролята на ловеца присъства почти постоянно в действието. В предишните си проекти И Мин Хо делеше успехите с големи имена като Гу Хе Сън, Сон Йе Джин и др., но в City Hunter той се превърна в единствения главен герой. Дори Парк Мин йонг сподели, че снима наистина спокойно драмата, защото товарът е изцяло върху раменете на И Мин Хо.
Успехът на драмата се измерва и в това, че въпреки старта с 10 % рейтинг, успя да достигне до заветните 20 % с помощта на много труд от страна на актьорите и екипа.
Освен всичко И Мин Хо показа и развитието си като актьор. Коментарите за играта му най-често бяха от рода на: “И Мин Хо е напреднал много в играта си.” Близък до актьора сподели: “City hunter беше рисковано приключение за Мин Хо. Това, че трябваше да понесе цялата отговорност за драмата на раменете си, беше наистина тежко. Но пък ролята в драмата му позволи на се развива като актьор. City hunter е успешна драма за него, защото успя да добави още една различна роля в актива си.”

Credits: sportholic@

Leave a comment