И Мин Хо стана лице на бирата “Anchor” за Камбоджа


Бира “Anchor” организира пресконференция, за да представи новото си рекламно лице – корейската звезда И Мин Хо, който сключи договор с тях, дни преди да постъпи в армията. Роланд Бала, управителният директор на компанията, изнесе реч и посочи причините да се спрат именно на Мин Хо. “Това е съвместен проект между две големи имена. Бира “Anchor” е с е позната на международно ниво, а И Мин Хо има солидна фен база не само в Камбоджа, но и навсякъде по света”, каза Бала. “Смятаме, че образът на И Мин Хо, какъвто го познават хората по света, отговаря най-точно на това послание, което нашата марка иска да отправи. Вярвам, че партньорството опмежду ни ще издигне нашата марка бира на ново ниво.”

Бала обясни също и че феновете ще имат възможност да проследят взаимното им партньорство с много рекламни материали в медиите, пресата, онлайн и чрез различни активности.

На пресконференцията бе показано и специално видео, в което И Мин Хо. заедно с маркетинг директора на “Anchor” Сандрин Де Кара, представя продуктите на камбоджанския гигант. Разбира се, имаше и отделно видео с интервю на И Мин Хо за партньорството му и очакванията му от работата с “Anchor”.

Като лице на “Anchor” за Камбоджа, И Мин Хо ще има достатъчно възможности да срещне камбоджанските си фенове, както и да опознае отблизо камбоджанската култура. В специално обръщение към феновете си там, актьорът благодари за подкрепата и любовта им и обеща партньорството му с “Anchor” да стане повод за много празнични мигове с феновете му там.

Бира “Anchor” е произведена за първи път в Сингапур 1933 г. по най-ви8сок европейски стандарт и е популярна на много места по света, особено в Камбоджа.

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s