И Мин Хо постъпва в армията на 12 май


Армейската служба на И Мин Хо започва на 12 май.

Според источник от агенцията на И Мин Хо, актьорът започва активна военна служба на 12 май като социален служител в районния отдел в Кангнам. В съответствие с разпоредбите на изпълнението за задължителна военна служба, всеки новопостъпил се допуска до центъра на обучение към момента на постъпването му и трябва да бъде на тренировъчен лагер в продължение на 4 седмици, като лагерът може да бъде отлаган не повече от една година.

И Мин Хо ще служи като социален служител, вместо като активен войник, след като бе решено, че травмите, понесени от тялото му след катастрофата през август 2006 г. Тогава И Мин Хо е едва на 19 години. И в резултат случилото се, престоява в болницата в продължение на седем месеца поради сериозна контузия. Той има фрактури на бедрото и глезена, както и скъсване на ставния хрущял на коляното. По време на оперативното му лечение е поставен 46 см метален имплант в бедрото му. Въз основа на медицинския преглед, проведен от пред-военната комисия, се стигна до заключението, че няма да бъде в състояние да служи в активна служба, независимо от момента на неговото постъпване в армията. “Травмите определиха да постъпя в армията като социален служител”, заяви актьорът, без да коментира повече.

 

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s