170414 И Мин Хо говори за съвършената любов


И Мин Хо вярва, че съвършената любов е тази, в която двама души си влияят позитивно един на друг и правят другия по-добър.

“Този вид любов, когато всеки от двамата създава позитивна енергия за другия и я насочва към това заедно да стават по-добри,” споделя И Мин Хо, запитан каква за него е съвършената любов. И все пак, той не смята, че хората трябва да постигнат или да преследват цели чрез любовта. “Мисля, че е важно да видиш истинското лице на другия и да не опитваш да го промениш. Аз не искам да променя хората около мен и се грижа и те да не променят мен”.

Предвид последната му драма, нямаше как да не бъден запитан какво би сторил, ако е на мястото на героя си и трябва да избере да жертва себе си или любовта си. “В живота много по-трудно е да запазиш тази чистота, искреност и отдаденост в любовта, която виждаме в драмите. Но ако бях на мястото на героя, бих опитал всичко, за да опазя любовта си”.

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s