170406 Интервю на И Мин Хо пред сп. “KStyle”


Излъчването на  “Legend of the Blue Sea”, за което японците чакаха толкова дълго, най-сетне стартира. “Беше забавно да покажа различни образи,” споделя Мин Хо по този повод и разказва за приключението му с Хо Чун Дже.

Японската телевизия “CS Satellite Theater” стартира излъчването на “The Legend of the Blue Sea” през март.

МХ: “The Legend of the Blue Sea” вече се излъчва в Япония и се радвам да чуя, че много хора гледат драмата. Това е вълнуващата история на един моешник и една русалка. Но докато двамата осъзнават чувствата си, заедно с тях и зрителите научават, че любовта им се е зародила много отдавна и всъщност такава е съдбата им.

Кое те накара да се включиш в този проект?

МХ: самият факт, че това е историята за любов между мошеник и русалка и е фентъзи романтика ме привлече. Освен това, отдавна мечтаех да работя със сценарист Парк и винаги е удоволствие да работя с Джин Хьок. Прокурор, пилот, беше интересно да съм в подобни роли.

Що за човек е героят на И Мин Хо – Хо Чун Дже?

МХ: Хо Чун Дже е член на организацията на мошениците MENSA, където влизат хора само с много висок коефициент на интелигентност. Той пресмята всеки ход от измамите, които върши, до най-дребния детайл. Той променя всеки път всичко у себе си – от облеклото, до говора и поведението, които трябва да отговарят на ролята, която е избрал да играе. Затова и е толкова добър мошеник.

Предизвикателство ли е да играе герой, който непрекъснато е в някаква роля?

МХ: Не бих казал, че беше трудно, но да, беше предизвикателство и за мен беше забавно да съм такъв образ.

Ако наистина пред теб застане русалка, какво би направил най-напред?

МХ: Наистина ще проверя дали сълзите й стават на перли.

Можеш ли да посочиш момент от историята и сцена, която няма да забравиш?

МХ: След като приключа драма и погледна назад, всяка сцена, всеки миг изглежда запомнящ се. Всеки миг и всяка сцена ще останат в сърцето ми, вълнението да се завърна отново в ТВ драма след толкова време няма как да бъде забравено. Но наистина няма как да забравя сцени като мига, когато изгубилият спомените си Чун Дже срещна Шим Чонг в аквариума или сцените под водата. И определено винаги ще нося в сърцето си финалът на историята в Чосон, особено предвид тъжната развръзка на историята.

“The Legend of the Blue Sea” е драма, която смесва съвременна история с миналото. Беше ли трудно да съчетаеш два толкова различни образа?

МХ: Хо Чун Дже и Ким Дам Ньон са един и същ човек, но в две различни епохи, всеки от тях изрязява емоциите си по различен начин. Освен това, в различен момент виждахме различни техни емоции, затова трябваше бързо да се пренастроя.

“Legend of the Blue Sea” е драма с много силна химия между главните герои. Ще ни споделиш ли какво се случваше на снимачната площадка? Запомнящи се моменти?

МХ: Беше доста студено, защото снимахме през зимата, а на всички им беше особено трудно, предвид броя на подводните сцени и сцените навън. Въпреки това, атмосферата беше непринудена и изпълнена със смях и закачки от самото начало. Мисля, че това даде и на мен повече енергия по време на снимките.

И двамата сте наричани “халю звезди”, привличате достатъчно внимание и без да сте заедно на екрана. Но няма как да не попитам какво ще споделиш за Чон Джи Хьон?

МХ: За мен беше чест да й бъда партньор в “The Legend of the Blue Sea”, защото тя е актриса с много опит, с която от дълго време исках да работя.

Би ли препоръчал за кои сцени и моменти японските ти фенове да внимават в “The Legend of the Blue Sea”?

МХ: Бих казал само, че се надявам да им е интересно що за мошеник ще бъда в историята. Надявам се да имам възможност скоро пак да посетя Япония.

Сега очакванията към теб ще са още по-сериозни, ще ни споделиш ли бъдещите си планове?

МХ: Неотдавна направих фен среща в Корея, а през март излиза новият ми сингъл “Always by LEE MIN HO” и планирам да продължа по график.

Графикът ти включва ли дейности в Япония?

МХ: инаги срещам японските си фенове след края на снимките на драмата, по която работя, но този път няма да имам тази възможност. Надявам се няма да е далеч денят до следващата ни среща.

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s