170406 Интервю на И Мин Хо пред сп. “KStyle”


Излъчването на  “Legend of the Blue Sea”, за което японците чакаха толкова дълго, най-сетне стартира. “Беше забавно да покажа различни образи,” споделя Мин Хо по този повод и разказва за приключението му с Хо Чун Дже.

Японската телевизия “CS Satellite Theater” стартира излъчването на “The Legend of the Blue Sea” през март.

МХ: “The Legend of the Blue Sea” вече се излъчва в Япония и се радвам да чуя, че много хора гледат драмата. Това е вълнуващата история на един моешник и една русалка. Но докато двамата осъзнават чувствата си, заедно с тях и зрителите научават, че любовта им се е зародила много отдавна и всъщност такава е съдбата им.

Кое те накара да се включиш в този проект?

МХ: самият факт, че това е историята за любов между мошеник и русалка и е фентъзи романтика ме привлече. Освен това, отдавна мечтаех да работя със сценарист Парк и винаги е удоволствие да работя с Джин Хьок. Прокурор, пилот, беше интересно да съм в подобни роли.

Що за човек е героят на И Мин Хо – Хо Чун Дже?

МХ: Хо Чун Дже е член на организацията на мошениците MENSA, където влизат хора само с много висок коефициент на интелигентност. Той пресмята всеки ход от измамите, които върши, до най-дребния детайл. Той променя всеки път всичко у себе си – от облеклото, до говора и поведението, които трябва да отговарят на ролята, която е избрал да играе. Затова и е толкова добър мошеник.

Предизвикателство ли е да играе герой, който непрекъснато е в някаква роля?

МХ: Не бих казал, че беше трудно, но да, беше предизвикателство и за мен беше забавно да съм такъв образ.

Ако наистина пред теб застане русалка, какво би направил най-напред?

МХ: Наистина ще проверя дали сълзите й стават на перли.

Можеш ли да посочиш момент от историята и сцена, която няма да забравиш?

МХ: След като приключа драма и погледна назад, всяка сцена, всеки миг изглежда запомнящ се. Всеки миг и всяка сцена ще останат в сърцето ми, вълнението да се завърна отново в ТВ драма след толкова време няма как да бъде забравено. Но наистина няма как да забравя сцени като мига, когато изгубилият спомените си Чун Дже срещна Шим Чонг в аквариума или сцените под водата. И определено винаги ще нося в сърцето си финалът на историята в Чосон, особено предвид тъжната развръзка на историята.

“The Legend of the Blue Sea” е драма, която смесва съвременна история с миналото. Беше ли трудно да съчетаеш два толкова различни образа?

МХ: Хо Чун Дже и Ким Дам Ньон са един и същ човек, но в две различни епохи, всеки от тях изрязява емоциите си по различен начин. Освен това, в различен момент виждахме различни техни емоции, затова трябваше бързо да се пренастроя.

“Legend of the Blue Sea” е драма с много силна химия между главните герои. Ще ни споделиш ли какво се случваше на снимачната площадка? Запомнящи се моменти?

МХ: Беше доста студено, защото снимахме през зимата, а на всички им беше особено трудно, предвид броя на подводните сцени и сцените навън. Въпреки това, атмосферата беше непринудена и изпълнена със смях и закачки от самото начало. Мисля, че това даде и на мен повече енергия по време на снимките.

И двамата сте наричани “халю звезди”, привличате достатъчно внимание и без да сте заедно на екрана. Но няма как да не попитам какво ще споделиш за Чон Джи Хьон?

МХ: За мен беше чест да й бъда партньор в “The Legend of the Blue Sea”, защото тя е актриса с много опит, с която от дълго време исках да работя.

Би ли препоръчал за кои сцени и моменти японските ти фенове да внимават в “The Legend of the Blue Sea”?

МХ: Бих казал само, че се надявам да им е интересно що за мошеник ще бъда в историята. Надявам се да имам възможност скоро пак да посетя Япония.

Сега очакванията към теб ще са още по-сериозни, ще ни споделиш ли бъдещите си планове?

МХ: Неотдавна направих фен среща в Корея, а през март излиза новият ми сингъл “Always by LEE MIN HO” и планирам да продължа по график.

Графикът ти включва ли дейности в Япония?

МХ: инаги срещам японските си фенове след края на снимките на драмата, по която работя, но този път няма да имам тази възможност. Надявам се няма да е далеч денят до следващата ни среща.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s