И Мин Хо: Наситих се на дивия живот


И Мин Хо представи новия си проект, документалната поредица “DMZ The Wild”, засягаща екологията и демилитаризираната зона. В предварителния епизод, излъчен на 3 април, Мин Хо яде замръзнал кимбап, пие ледена вода и чака търпеливо 6 часа заедно с екипа, за да види диво прасе. Когато то най-сетне се появява, е само на 5 м от Мин Хо, но след кратка размяна на погледи, си тръгва (може би изплашено?).

Тежките метеорологични условия принуждават Мин Хо да съжали, че е отишъл сред дивата природа на демилитаризираната зона. Очакванията му да научи повече за дивата природа там са причина да работи наравно с екипа, но е възнаграден предимно със скрити в земята пехотни мини.

Освен това, И Мин Хо е принуден да чака на -20°С и да катери 1000 метра височина. В разказа си в епизода, той споделя: “Имах чувството, че краката ми ще се разпаднат, а нашите войници правя постоянно това изкачване.” И добавя: “Това беше най-лошото място за документална продукция”.

За демилитаризираната зона, Мин Хо споделя: “За около 5 минути бях наистина развълнуван от това, което правим. Но реалността там е твърде жестока. Звукът от черноопашатите чайки ми докара психическа неустойчивост”. Но въпреки това той причаква диво прасе, среща лос и докосва змия.

“Мисля, че отделих достатъчно време на живота сред дивата природа до края на дните си. Най-хубавите моменти за мен бяха онези, в които най-сетне имах възможност да се стопля. Демилитаризираната зона е на 2 ч. от Сеул, но не предполагах какво място е. Там ние все още сме във война.”

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s