И Мин Хо: Наситих се на дивия живот


И Мин Хо представи новия си проект, документалната поредица “DMZ The Wild”, засягаща екологията и демилитаризираната зона. В предварителния епизод, излъчен на 3 април, Мин Хо яде замръзнал кимбап, пие ледена вода и чака търпеливо 6 часа заедно с екипа, за да види диво прасе. Когато то най-сетне се появява, е само на 5 м от Мин Хо, но след кратка размяна на погледи, си тръгва (може би изплашено?).

Тежките метеорологични условия принуждават Мин Хо да съжали, че е отишъл сред дивата природа на демилитаризираната зона. Очакванията му да научи повече за дивата природа там са причина да работи наравно с екипа, но е възнаграден предимно със скрити в земята пехотни мини.

Освен това, И Мин Хо е принуден да чака на -20°С и да катери 1000 метра височина. В разказа си в епизода, той споделя: “Имах чувството, че краката ми ще се разпаднат, а нашите войници правя постоянно това изкачване.” И добавя: “Това беше най-лошото място за документална продукция”.

За демилитаризираната зона, Мин Хо споделя: “За около 5 минути бях наистина развълнуван от това, което правим. Но реалността там е твърде жестока. Звукът от черноопашатите чайки ми докара психическа неустойчивост”. Но въпреки това той причаква диво прасе, среща лос и докосва змия.

“Мисля, че отделих достатъчно време на живота сред дивата природа до края на дните си. Най-хубавите моменти за мен бяха онези, в които най-сетне имах възможност да се стопля. Демилитаризираната зона е на 2 ч. от Сеул, но не предполагах какво място е. Там ние все още сме във война.”

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s