170322 И Мин Хо в документалната продукция “DMZ’s Wild Secret” 


И Мин Хо се изправи пред поредното предизвикателство с документалната продукция на MBC “DMZ, THE WILD”. Продукцията цели да покаже уникалната природа и животински свят в района на демилитаризираната зона, където вече оовече от половин век хората нямат свободен достъп. 

И Мин Хо участва с гласа си и ще разказва за това, което филмът ни показва. Това е първият случй, когато гласът отвъд картинта е така широко застъпен в анонсите на документална поредица.

Мин Хо се включи в каузата”DMZ, The Wild” (ДМЗ, дивата), целяща да покаже на света красивата природа около една от най-пазените граници в света. Каузата е поредната, която И Мин Хо подкрепя в своята кариера.

От октомври 2015 г. до март 2017 г., И Мин Хо е придружавал екипа на документалната продукция по време на снимките, продължили година и 5 месеца. Графикът му бил разпределен тка, че независимо от дейността си зад граница и снимките на телевизионна драма и множедтво реклами, Мин Хо да не отсъства от заснемането на филма.

Екипът от своя страна оценява високо ентусиазма на Мин Хо, който независимо от опасностите, дивите животни и дори студа от -30 градуса е положил много усилия, за да направи участието си в проекта значимо.

Поредицата стартира на 3 април и ще продължи до юни.

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s