170322 И Мин Хо в документалната продукция “DMZ’s Wild Secret” 


И Мин Хо се изправи пред поредното предизвикателство с документалната продукция на MBC “DMZ, THE WILD”. Продукцията цели да покаже уникалната природа и животински свят в района на демилитаризираната зона, където вече повече от половин век хората нямат свободен достъп. 

И Мин Хо участва с гласа си и ще разказва за това, което филмът ни показва. Това е първият случай, когато гласът отвъд картината е така широко застъпен в анонсите на документална поредица.

Мин Хо се включи в каузата”DMZ, The Wild”, целяща да покаже на света красивата природа около една от най-пазените граници в света. Каузата е поредната, която И Мин Хо подкрепя в своята кариера.

От октомври 2015 г. до март 2017 г., И Мин Хо е придружавал екипа на документалната продукция по време на снимките, продължили година и 5 месеца. Графикът му бил разпределен така, че независимо от дейността си зад граница и снимките на телевизионна драма и множество реклами, Мин Хо да не отсъства от заснемането на филма.

Екипът от своя страна оценява високо ентусиазма на Мин Хо, който независимо от опасностите, дивите животни и дори студа от -30 градуса е положил много усилия, за да направи участието си в проекта значимо.

Поредицата стартира на 3 април и ще продължи до юни.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s