Мечтаният мъж, И Мин Хо


Тръстиково поле с нюанс на самота, празна сграда, пуст район. Срещаме там И Мин Хо със замечтан израз на лицето.

COSMOPOLITAN: Готвиш реализацията на нов сингъл като мини албум. И сам признаваш неведнъж, че макар да не си певец, този жест е опит да отвърнеш на любовта и подкрепата, която получаваш от феновете, нали? Ти си актьор, но си и Халю звезда. Това опит за нещо по-голямо ли е или е просто отдаденост към феновете?
И Мин Хо: Не, това не е цял албум или опит да покажа някакви амбиции (смее се). Всъщност, има причина всяка година да правя нови песни. Когато записвам песен, осъзнавам, че феновете, които не познавам са много повече от тези, които съм срещал. Според мен музиката е един много добър начин, да не кажа единственият начин, да общувам с феновете си по-отблизо. Това е единствената причина да продължавам да записвам песни и това е темата на сингъла “Always”,означава: “Да сме заедно винаги и завинаги”.

COSMOPOLITAN: Правиш много дарения, дори създаде платформа за такива – “PROMIZ”. Имаше ли конкретен повод или причина да си кажеш един ден: “Ще създам PROMIZ”!?

И Мин Хо: Не мисля. По-скоро приятелите ми, хората около мен са причината да се осмеля да създам “PROMIZ”. Знаех, че много от фен клубовете ми по света правят дарения от мое име. С години гледах как феновете ми вършат добро от мое име и мислех и за хората в нужда. И всеки път тези мисли достигаха дълбоко в сърцето ми. Особено когато бях част от големи кампании. Исках да обединя моите усилия и тези на феновете в нещо по-мащабно и така се роди”PROMIZ”.

COSMOPOLITAN: По време на “Legend of the Blue Sea”, актьорската игра на И Мин Хо се превърна в гореща тема. Показа ни ново лице и атрактивна игра. Изигра много и различни образи с техните емоции, болка, сълзи, предаде им дълбочина. Кой от образите е най-близко до И Мин Хо в реалността?
И Мин Хо: Според мен собствения ми характер е смесица от много герои. Дори самият аз понякога се питам какъв съм сега. Случва се да оценя ситуацията и да си дам сметка, че съм много по-зрял отколкото преди. Понякога съм игрив и шеговит, но понякога и аз тая лоши чувства. Мисля, че това е основен фактор играта ми да изглежда по-различна. Самият аз вече съм познал повече емоции.


COSMOPOLITAN :
Как успяваш да се слееш с героя си, например по време на четенето на сценария? Вероятно за актьорите и актрисите това е част от професията, за сценаристите – също. Но читателите вероятно се питат как успява звезда като И Мин Хо така добре да влезе в образ? Снимаш не само драми и филми, но и толкова реклами.
И Мин Хо: (смее се). Да, разбира се. В моя случай най-добре е първо да си поема дъх, след това се усмихвам, за да релаксирам. Но ако се засмееш повече или ти стане по-отпуснато може да не се представиш добре в играта си. Аз вече съм привикнал да реагирам бързо, но раазбира се, за повечето млади актьори и актриси е странно усещането да четат ролята си на глас, особено, ако сценаристът е наблизо. В началото, когато се чувствах така, се фокусирах над емоцията на героя, за да не мисля за друго и да не се смущавам.

COSMOPOLITAN:
Трябва да отбележим, че палитрата от емоции, която си показал на екрана не е никак малка. Но има един факт за теб, когато приключиш дадена роля, феновете като че не могат да отделят И Мин Хо от героя ти..
И Мин Хо: Лично аз смятам, че това е нещо, което трябва сам да преодолея. Ако си започнал рано кариерата си и си успял да изиграеш много образи в 20-те си години, трябва да можеш да се откъснеш от тях, за да предложиш много повече в 30-те си години. Затова и самият аз експериментирам, за да разбера какво още може И Мин Хо. Ако трябва да съм честен, от толкова дълго време водя напълно контролиран живот, по график и правила, че в момента ми се иска единствено да открия И Мин Хо, такъв, какъвто е в реалността.

COSMOPOLITAN: В такъв случай може ли да ни опишеш ежедневието на И Мин Хо, ако не включваме графика и правилата на бизнеса?
И Мин Хо: Мисля, че “свободен дух”, но “талантлив” би бил подходящ избор на думи.

COSMOPOLITAN:
Благодарим за откровеността ти. Както знаеш “COSMOPOLITAN Korea” е медийна платформа, която приема любовта за една от най-важните човешки ценности. Затова във всяко интервю се опитваме да не пропуснем въпроса за любовта. Затова ще те питаме според теб, как би изглеждал идеалният любовен живот?
И Мин Хо: Мисля, че най-важното в любовта е до себе си да имаш човек, който те кара да бъдеш по-добър и ти дава достатъчно свобода. Любовта трябва да е чувство, което да създава положителни емоции във всеки аспект от живота ни, но е важно и да имаш време за любимата/любимия. Но мисля и че любовта трябва да носи и доза сигурност. От друга страна любовта винаги те променя, прави те по-добър. Важно е и любовта да бъде между двама души, да не бъде използвана за парадиране. В моя случай очаквам любимата жена да е открита и истинска с мен, защото и аз съм такъв с нея.

COSMOPOLITAN Korea: Ами, ако попаднеш в ситуация, в която трябва да жертваш себе си за любовта си? Например в “The Little Mermaid”, която беше база за изграждане на историята в “Legend of the Blue Sea”. Какъв избор би направил? Би ли могъл да жертваш себе си, за да опазиш любимата жена? Или ще опиташ да опазиш и себе си, и любовта?
И Мин Хо: Според мен любовните истории в драмите и в реалността не се различават много. Винаги става въпрос за искреност, отдаденост и готовност в любовта. В реалността винаги опитваме да се придържаме към опазване на любовта. Но мисля, че беше по същия начин и в “Legend of the Blue Sea”, затова най-добрият избор беше да опитам да опазя любимата и любовта ни.

COSMOPOLITAN: В общ аспект как би искал да те възприемат? Думата “звезда” или “добър актьор” е по-ценна за теб като определение?
И Мин Хо: Мисля, че най-приятно ми е да чувам “човек с чар” във всеки аспект от живота ми – като актьор, като човек, като мъж. Просто искам да съм щастлив, хората около мен да са щастливи.

COSMOPOLITAN: Щастлив ли си сега в такъв случай? Кой, според теб, е твоят момент?
И Мин Хо: Мисля, че това е всеки миг, в който съм бил щастлив или доволен. Щастието е това, което ме кара да искам да споделям. Определено съм щастлив на този етап в живота ми, но не спирам да търся нови източници на щастие и начини да го споделям с другите.

COSMOPOLITAN: Ако имаше право на една супер сила или да промениш едно нещо в този свят, кое би избрал?
И Мин Хо: Ако можех, бих искал да променя и обединя езика, да могат всички да говорят един език. Сигурен съм, че ще бъде свят, в който много интересни неща ще се случат.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s