И Мин Хо, изпълнен с мечти … “Време е да открия пътя си”


На 15 март сп. “Cosmopolitan”,  разпространи снимки от новия си брой 200. На корицата е И Мин Хо, който получи шанса самостоятелно да украси 200-я брой на списанието. 

Фотосесията е направена на изоставено място, в празна сграда, а Мин Хо е в небрежен, спортно-елегантен стил, погледът му изглежда отнесено-замечтан. След фотосесията актьорът сподели: “Идеята да покажа себе си като колекция от образи наистина ми хареса. Имам усещането, че фотосесията ме показва по-зрял и по-улегнал. Но в същото време успява да покаже и моята шеговитост и младежки дух.”
В интервю за списанието Мин Хо споделя: “Ако си започнал рано кариерата си и си успял да изиграеш много образи в 20-те си години, трябва да можеш да се откъснеш от тях, за да предложиш много повече в 30-те си години. Затова и самият аз експериментирам, за да разбера какво още може И Мин Хо. Ако трябва да съм честен, от толкова дълго време водя напълно контролиран живот, по график и правила, че в момента ми се иска единствено да открия И Мин Хо, такъв, какъвто е в реалността”.
И Мин Хо представи и новият си сингъл “Always by LEE MIN HO” по повод 10 години от дебюта си. “Всъщност, има причина всяка година да правя нови песни. Когато записвам песен, осъзнавам, че феновете, които не познавам са много повече от тези, които съм срещал. Според мен музиката е един много добър начин, да не кажа единственият начин, да общувам с феновете си по-отблизо. Това е единствената причина да продължавам да записвам песни и това е темата на сингъла “Always”,означава: “Да сме заедно винаги и завинаги”. 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s