И Мин Хо с награда за принос към Корея


 

След като стартира годината с успешна драма и няколко статуетки,  И Мин Хо се радва на ново  признание. В сряда, на 22 февруари И Мин Хо присъства на церемонията  “2017 National Brand Awards”, която се състоя в зала на парламента в Сеул. На церемонията И Мин Хо получи голямата награда за принос в разпространението на корейската култура по света.

“Пътувах къде ли не по света в последните няколко години. И бях поласкан да виждам как хора с различни националности опитват да говорят и пишат на корейски заради мен,” сподели в речта си И Мин Хо. “Ще опитам и в бъдеще да работя за добрия имидж на Корея по света.”

“National Brand Awards” е признание, което получават хората, изграждащи имиджа на Корея по света. Миналата година наградата бе поделена от Ким Су Хьон и фигуристката Ким Юна.

Мин Хо получи статуетката в сектор култура за огромния си принос за разпространението на Халю вълната по света. Актьорът неотдавна приключи работата си по драмата на SBS “The Legend of the Blue Sea” и е посланик на добра воля на олимпийските игри 2018 г.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s