И Мин Хо с награда за принос към Корея


 

След като стартира годината с успешна драма и няколко статуетки,  И Мин Хо се радва на ново  признание. В сряда, на 22 февруари И Мин Хо присъства на церемонията  “2017 National Brand Awards”, която се състоя в зала на парламента в Сеул. На церемонията И Мин Хо получи голямата награда за принос в разпространението на корейската култура по света.

“Пътувах къде ли не по света в последните няколко години. И бях поласкан да виждам как хора с различни националности опитват да говорят и пишат на корейски заради мен,” сподели в речта си И Мин Хо. “Ще опитам и в бъдеще да работя за добрия имидж на Корея по света.”

“National Brand Awards” е признание, което получават хората, изграждащи имиджа на Корея по света. Миналата година наградата бе поделена от Ким Су Хьон и фигуристката Ким Юна.

Мин Хо получи статуетката в сектор култура за огромния си принос за разпространението на Халю вълната по света. Актьорът неотдавна приключи работата си по драмата на SBS “The Legend of the Blue Sea” и е посланик на добра воля на олимпийските игри 2018 г.

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s