Мин Хо пуска нов сингъл след 2 години пауза


201702170835770242_58a637bf05c92_99_20170217083804

Днес от агенцията на Мин Хо обявиха, че актьорът готви нов албум след фен срещата в Сеул този месец. Заглавието е: “Always: by Lee Min Ho” и се очаква да излезе през март. Албумът включва песента, посветена на феновете и ще види бял свят след 2 годишно очакване. През 2015 г. И Мин Хо пусна “The Day”.

Актьорът за първи път се престраши да пусне албум през 2013 г. – “My Everything” и продължи с “Song For You” и “Thank You”. Но след “The Day” през 2015 г., не беше пускл нова песен. Чрез “Always” той за пореден път засвидетелства любовта и благодарността си към винаги подкрепящите го фенове. И макар песента да излиза през март, 6000 късметлии, които ще бъдат в двата ни на ден срещата му, ще чуят песента на живо. “Always” ще има своята световна премиера и ще бъде пусната в продажба по цял свят, след като “марката” И Мин Хо е еднакво популярна в Азия, Северна и Южна Америка и дори Европа. 

Първият албум на Мин Хо “My Everything” оглави веднага класацията Oricon в Япония. “Song For You” стигна по-далеч, оглавявайки дори класацията на iTunes в Тайван. А “The Day” остана втори в Oricon. 

“Always” ще е част от нещата, които Мин Хо подготви по повод 10 години от дебюта си. И Мин Хо отново работи с музиканта Хуанг Чан Хи, с когото работиха и по първия му албум. Песента е обявена като балада.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s