И Мин Хо: “Последните 5 месеца бях щастлив, но и с разбито сърце”


2017012701002094800145181_99_20170126100904
След края на снимките на “Legend of the Blue Sea” и преди да се раздели с Хо Чун Дже, И Мин Хо сподели част от емоциите, които са преминали през него по време на работата по драмата. Завръщането на малкия екран след 3 години пауза не беше никак лесна задача за него, но Мин Хо за пореден път показа, че знае как да опази мястото си на върха и остана там от първия до последния епизод на драмата.
Мин Хо изигра не лекия образ на Хо Чун Дже – мошеник, който му помогна да покаже в по-широк спектър артистичния си талант. И не са малко хората, които оцениха отсъствието му от малкия екран в последните 3 години като “време, в което очевидно Мин Хо е работил усилено над актьорските си умения.”

Зрителите възнаградиха Мин Хо и драмата с огромна доза внимание и солидна подкрепа, а класациите на сайтове като “HanCinema”, “Soompi”, “iFlicks.” и др. Мин Хо оглавяваше с лекота и много подкрепа от зрителите на драмата. Социалните мрежи в Азия, Европа, Северна и Южна Америка също бяха заляти от публикации за драмата и героите и за пореден път убедиха всички в силата на Халю вълната.
След края на последноте снимки на драмата, И Мин Хо също не пропусна да конентира: “Когато за първи път срещнах и опознах образа на Хо Чун Дже изпитах огромно вълнение и имах големи очаквания. В мислите и спомените ми Чун Дже ще бъде винаги един добър и скъп приятел от “Legend of the Blue Sea”, надявам се да бъде скъп спомен и за зрителите. Тъжно ми е, че това приключение завърши. През последните 5 месеца бях щастлив, но и с разбито сърце заради Хо Чун Дже”.
И продължи: “Бих искал да благодаря на феновете ми и зрителите на драмата, на сценарист Парк, режисьор Джин, колегите актьори и актриси, които направиха работата ни едно незабравимо изживяване. Колегите, екипът и особено феновете… Никога не забравям, че навсякъде по света има мои фенове, които са непрекъснато с мен, подкрепят ме и не трябва да ги разочаровам. Никога не забравям ктова чувство, което те събудиха в сърцето ми завинаги, затова винаги ще давам всичко от себе си и ще бъда актьор, който макар и с малки крачки да показва непрекъснато развитие в работата си”.

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s