И Мин Хо: “Последните 5 месеца бях щастлив, но и с разбито сърце”


2017012701002094800145181_99_20170126100904
След края на снимките на “Legend of the Blue Sea” и преди да се раздели с Хо Чун Дже, И Мин Хо сподели част от емоциите, които са преминали през него по време на работата по драмата. Завръщането на малкия екран след 3 години пауза не беше никак лесна задача за него, но Мин Хо за пореден път показа, че знае как да опази мястото си на върха и остана там от първия до последния епизод на драмата.
Мин Хо изигра не лекия образ на Хо Чун Дже – мошеник, който му помогна да покаже в по-широк спектър артистичния си талант. И не са малко хората, които оцениха отсъствието му от малкия екран в последните 3 години като “време, в което очевидно Мин Хо е работил усилено над актьорските си умения.”

Зрителите възнаградиха Мин Хо и драмата с огромна доза внимание и солидна подкрепа, а класациите на сайтове като “HanCinema”, “Soompi”, “iFlicks.” и др. Мин Хо оглавяваше с лекота и много подкрепа от зрителите на драмата. Социалните мрежи в Азия, Европа, Северна и Южна Америка също бяха заляти от публикации за драмата и героите и за пореден път убедиха всички в силата на Халю вълната.
След края на последноте снимки на драмата, И Мин Хо също не пропусна да конентира: “Когато за първи път срещнах и опознах образа на Хо Чун Дже изпитах огромно вълнение и имах големи очаквания. В мислите и спомените ми Чун Дже ще бъде винаги един добър и скъп приятел от “Legend of the Blue Sea”, надявам се да бъде скъп спомен и за зрителите. Тъжно ми е, че това приключение завърши. През последните 5 месеца бях щастлив, но и с разбито сърце заради Хо Чун Дже”.
И продължи: “Бих искал да благодаря на феновете ми и зрителите на драмата, на сценарист Парк, режисьор Джин, колегите актьори и актриси, които направиха работата ни едно незабравимо изживяване. Колегите, екипът и особено феновете… Никога не забравям, че навсякъде по света има мои фенове, които са непрекъснато с мен, подкрепят ме и не трябва да ги разочаровам. Никога не забравям ктова чувство, което те събудиха в сърцето ми завинаги, затова винаги ще давам всичко от себе си и ще бъда актьор, който макар и с малки крачки да показва непрекъснато развитие в работата си”.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s