“Legend of the Blue Sea” – обратите и финала


201701230803778700_58853ae50dd55_99_20170123080705

Тази седмица предстои да бъде излъчен последния епизод на “Legend of the Blue Sea” и зрителите са в очакване на развръзката. Загатването за раздялата на Хо Чун Дже и Шим Чонг накара мнозина да мислят, че предстои тъжен финал. Не са малко и тези, които вярваме в щастливия финал. Ето няколко важни за финала въпроси, които може да са ключът към щастливия финал.

Връзката минало-настояще ще промени развоя на събитията

Шим Чонг и Чун Дже знаят за връзката на миналото с настоящето и историята на Се Хуа и Дам Ньон. Междувременно научиха и че Хо Чи Хьон е човекът, който хвърля смъртоносния харпун, който Хо Чун Дже поема вместо Се Хуа, но тя пронизва и себе си, за да умре с любимия.

В настоящето ситуацията се повтори, но Чун Дже бе спасен от Шим Чонг, която пое куршума вместо него. А това според мнозина е първата стъпка към промяната.
Ако Шим Чонг се върне в океана, ще заличи ли спомените на Чун Дже.

едва успяла да оцелее от смъртоносния куршум, Шим Чонг започна да изпитва постоянна болка в сърцето си. Тя опитва да скрие факта, че сърцето й застива, но Чун Дже веднага усети, че става нещо. Затова и й даде отново гривната на Дам Ньон и поиска от нея да се върне в морето. Единствената му молба към нея бе да не изтрива спомените му на сбогуване, за да продължи да я помни и обича. Но въпреки че обоснова искането си със собствените й думи, Чун Дже все пак даде шанс на Шим Чонг да направи сама избора си дали да се върне в морето и дали да заличи спомените му. епизодът ни остави в очакване да чуем решението на Шум Чонг.

Ще могат ли да се срещнат отново?

Целувката в края на епизод 19 може би бе начин Шим Чонг да изтрие спомените на Чун Дже, но въпреки това всички се надяват тя да не го стори и двамата да имат своя щастлив финал. Не трябва да забравяме, че склонността на режисьора на драмата към отворен и/или щастлив финал в крайна сметка може да предизвика сълзи с розови перли.
От екипа на драмата заявиха: “Целувката е щастлив спомен, който двамата ще пазят, докато са разделени. Но Чонг иска да изтрие спомените на Чун Дже, за да му спести болката. Останете с нас до края, за да видите какво ще се случи”.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s