“Legend of the Blue Sea” – обратите и финала


201701230803778700_58853ae50dd55_99_20170123080705

Тази седмица предстои да бъде излъчен последния епизод на “Legend of the Blue Sea” и зрителите са в очакване на развръзката. Загатването за раздялата на Хо Чун Дже и Шим Чонг накара мнозина да мислят, че предстои тъжен финал. Не са малко и тези, които вярваме в щастливия финал. Ето няколко важни за финала въпроси, които може да са ключът към щастливия финал.

Връзката минало-настояще ще промени развоя на събитията

Шим Чонг и Чун Дже знаят за връзката на миналото с настоящето и историята на Се Хуа и Дам Ньон. Междувременно научиха и че Хо Чи Хьон е човекът, който хвърля смъртоносния харпун, който Хо Чун Дже поема вместо Се Хуа, но тя пронизва и себе си, за да умре с любимия.

В настоящето ситуацията се повтори, но Чун Дже бе спасен от Шим Чонг, която пое куршума вместо него. А това според мнозина е първата стъпка към промяната.
Ако Шим Чонг се върне в океана, ще заличи ли спомените на Чун Дже.

едва успяла да оцелее от смъртоносния куршум, Шим Чонг започна да изпитва постоянна болка в сърцето си. Тя опитва да скрие факта, че сърцето й застива, но Чун Дже веднага усети, че става нещо. Затова и й даде отново гривната на Дам Ньон и поиска от нея да се върне в морето. Единствената му молба към нея бе да не изтрива спомените му на сбогуване, за да продължи да я помни и обича. Но въпреки че обоснова искането си със собствените й думи, Чун Дже все пак даде шанс на Шим Чонг да направи сама избора си дали да се върне в морето и дали да заличи спомените му. епизодът ни остави в очакване да чуем решението на Шум Чонг.

Ще могат ли да се срещнат отново?

Целувката в края на епизод 19 може би бе начин Шим Чонг да изтрие спомените на Чун Дже, но въпреки това всички се надяват тя да не го стори и двамата да имат своя щастлив финал. Не трябва да забравяме, че склонността на режисьора на драмата към отворен и/или щастлив финал в крайна сметка може да предизвика сълзи с розови перли.
От екипа на драмата заявиха: “Целувката е щастлив спомен, който двамата ще пазят, докато са разделени. Но Чонг иска да изтрие спомените на Чун Дже, за да му спести болката. Останете с нас до края, за да видите какво ще се случи”.

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s