“Legend of the Blue Sea” – трите стъпки в любовта


“Legend of the Blue Sea” ни учи на трите етапа в любовта”романтична-страстна-мръсна”. Двойката Шим Чонг и Чун Дже са изключително заинтересувани от последния етап, затова стремглаво вървят към него, започвайки от романтичната любов.
Сега, след като Шим Чонг знае, че Чун Дже чува гласа й, двамата вече открито показват любовта си. Това стана повод Шим Чонг да му сподели какво е научила от приятелката си на улицата.

◆ Стъпка 1: Романтичната любов.

Началните стъпки в любовта – да идат на кино, да хапнат и да се разхождат заедно. Хо Чун Дже и Шим Чонг имаха своята първа среща. Създадоха си романтично спомени, разходиха се хванати за ръце, хапнаха заедно пийнаха и дори гледаха филм. И най-важното – за първи път показаха пред всички, че се обичат и се появиха като двойка.

◆ Стъпка 2: Страстната любов.

Хо Чун Дже вече знае, че Шим Чонг е русалка. Нещо повече, чува мислите й и знае какво изпитва тя. Това само по себе си прави любовта им необикновена. Пристъпвайки към следващия етап в любовта двамата показаха, че имат вяра на другия и разчитат на него. И макар сцената, в която Чун Дже донесе чадър и гумени ботуши на Шим Чонг, за да я предпази от дъжда, да беше забележителна, мнозина биха определели опитите на Шим Чонг да заличи паметта му като първата стъпка към страстната любов.

◆  Стъпка 3: Мръсната любов: само за експерти.

Това е етапът, където ако достигнеш с грешните намерения, мое да си изпатиш наистина лошо. Така Се Хуа и Дам Ньон губят живота си в миналото, понеже не могат да се откажат от любовта си един към друг. Но Хо Чун Дже накара Шим Чонг да мисли, че двамата са остарели заедно и са отгледали децата си заедно. Подходът му накара зрителите да се запитат дали миналото ще се повтори или този път двамата имат шанс да преборят съдбата си…

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s