Режисьорът на бойните сцени в “The Legend Of The Blue Sea” похвали И Мин Хо


Дори екипът на “The Legend of the Blue Sea” вече е част от фен базата на И Мин Хо.

Режисьор Янг Гил Йонг, който отговаря за екшън сцените в драмата не работи за първи път с И Мин Хо. И въпреки това отново не пести добрите думи към актьора.

“Работих с И Мин Хо във ‘Faith’ и ‘City Hunter’ и въпреки това като го погледна атлетичността му все ме изумява. Всеки път се убеждавам, че Мин Хо не просто е атлет, но и има добри основи в бойните умения. Не става въпрос само за Испания. Говоря и за чаеното поле и изоставената сграда. Екшън сцените станаха толкова добри заради неговите умения и пак те са в основата на добрите ревюта от зрителите. За другите актьори е различно, но Мин Хо е твърде висок, за да използваме дубльор. Така че всичко зависи от него. А когато е облечен в дрехите на Дам Ньон и върти меч така умело, дори на мен ми иде да възкликна колко е готин.”, споделя Янг.

Харизмата на екрана е за зрителите, но Мин Хо има много какво да покаже и на екипа на снимачната площадка, а видеото с бекстейж от снимките показва, че именно той се грижи за приятната атмосфера сред екипа и за доброто им настроение.

В екипа на драмата е пълно с желаещи да го похвалят. “И Мин Хо е актьор, който умее незабавно да се потопи в образа и сцената, дори да е екшън сцена. Независимо дали снима или чака реда си, той показва внимание към всички в екипа, включително тези, които среща еднократно  А заедно с усмивката му и ведрия характер, с който песен атмосферата по-весела, няма как да не му станеш фен.”

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s