Режисьорът на бойните сцени в “The Legend Of The Blue Sea” похвали И Мин Хо


Дори екипът на “The Legend of the Blue Sea” вече е част от фен базата на И Мин Хо.

Режисьор Янг Гил Йонг, който отговаря за екшън сцените в драмата не работи за първи път с И Мин Хо. И въпреки това отново не пести добрите думи към актьора.

“Работих с И Мин Хо във ‘Faith’ и ‘City Hunter’ и въпреки това като го погледна атлетичността му все ме изумява. Всеки път се убеждавам, че Мин Хо не просто е атлет, но и има добри основи в бойните умения. Не става въпрос само за Испания. Говоря и за чаеното поле и изоставената сграда. Екшън сцените станаха толкова добри заради неговите умения и пак те са в основата на добрите ревюта от зрителите. За другите актьори е различно, но Мин Хо е твърде висок, за да използваме дубльор. Така че всичко зависи от него. А когато е облечен в дрехите на Дам Ньон и върти меч така умело, дори на мен ми иде да възкликна колко е готин.”, споделя Янг.

Харизмата на екрана е за зрителите, но Мин Хо има много какво да покаже и на екипа на снимачната площадка, а видеото с бекстейж от снимките показва, че именно той се грижи за приятната атмосфера сред екипа и за доброто им настроение.

В екипа на драмата е пълно с желаещи да го похвалят. “И Мин Хо е актьор, който умее незабавно да се потопи в образа и сцената, дори да е екшън сцена. Независимо дали снима или чака реда си, той показва внимание към всички в екипа, включително тези, които среща еднократно  А заедно с усмивката му и ведрия характер, с който песен атмосферата по-весела, няма как да не му станеш фен.”

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s