Когато мошеник се влюби в русалка


0000935631_001_20161226132106262.jpg

Последните снимки, които пуснаха от екипа на  “Legend of the Blue Sea” в официалния сайт на драмата, разкриват моментите от първата среща, до първата целувка на Хо Чун Дже и Шим Чонг. От екипа на продукцията избраха да ни припомнят най-хубавите моменти от срещата на героите в Испания, по пътя им от “напълно непознати” до “романтичната любов”.

И въпреки че Хо Чун Дже изгуби спомените си след целувката в Испания, а с това изгуби изобщо знанието, че е имало подобна целувка, Шим Чонг не просто преплува океана, за да го намери отново в Сеул, но и измина целия път в отношенията им отново, за да го доведе до естествения завършек на запознанството им – любовта.

◆Когато един мошеник срещне русалка в Испания…
Всички помним как съдбата реши да сблъска двамата герои в Испания – тя в гардероба му, скрила в юмрука си най-ценното нещо в хотелската му стая, а той, упорито и неотстъпно борещ се да си го върне… Докато не осъзна, че непознатата крие черешка и ще стори всичко… за да я изяде. И така стъпка по стъпка, Хо Чун Дже извървя пътя от съмнението към загрижеността – първо с угризенията, че е предал гостенката си на властите, след това полека отваряйки сърцето си за нея, докато сам убеждаваше себе си, че го прави за скъпоценната й гривна, която така и не й отне.

Когато първата целувка бъде заличена…
Без да осъзнава за кратко време изпечения мошеник Хо Чун Дже се превърна в беглец по време на престоя си в Испания. И докато опитваше да посети “края на света”, се наложи направо да избяга дотам, взимайки със себе си и Шим Чонг. И така, вместо той да закриля нея, неусетно Чун Дже се оказа под нейна защита до самия край. “Добрият човек”, който хвана ръката й, когато русалката бе сама, бе спасен именно от протегнатата й ръка. Докато след скока от скалата не разбра истината за непознатата – причина, която сама по себе си е достатъчна, за да бъде заличен всеки спомен за нея. Именно, защото обстоятелствата принудиха русалката да избира между това да се разкрие, но да спаси обичания мъж или да го остави да умре, за да опази тайната си, принуди Шим Чонг да се откаже не просто от своята тайна, но и от новопоявилите се чувства в сърцето на Чун Дже. И по време на целувката им под водата тя заличи в ума му всеки спомен за себе си. Но не успя да заличи последното “обичам те”…

◆ Обещанието, което русалката реши да спази…
Без да знае кое е това място, за което всички говорят и където очевидно всички се срещат, Шим Чонг реши да преплува океана и да намери Чун Дже отново. С изтръпнали сърца зрителите проследиха приключенията й по пътя към откриването на Чун Дже и когато най-сетне не просто го намери, но и остана под покрува му, всички си отдъхнаха. И докато всички следяха с интерес докъде ще стигне русалката с директния си подход към Чун Дже, мнозина бяха тези, чиито сърца се размекнаха пред неговата добре скрита загриженост.

Когато един мошеник има план да обикне русалка…
Всс лед всичко, което научихме за вълшебните сили на русалките, вълна от сурова действителност заля зрителите. Русалките нямат много време на сушата, за да спечелят сърцето на любимия си човек. И ако не успеят, сърцето им просто ще спре.Затова и Шим Чонг трябваше да подходи директно: “Имаш ли планове да ме обикнеш?”, но хладнокръвен както винаги Хо Чун Дже отрече такъв план. Когато обаче бе изправен пред възможността да види Шим Чонг да си отиде, мошеникът призна, че е излъгал себе си с прибързания отговор. И тогава, постасяйки началото на плана си да я обича Чун Дже започна да чува гласа й. Оказа се обаче, че никой мъж не може да издържи дълго на мислите на една жена, още повече, ако тя е русалка.

Завърналите се спомени, новата любов….
Оказа се, че любовта е начинът да се противодейства на магията на русалките и щом Хо Чун Дже усети любовен трепет към Шим Чонг, всички спомени на двамата в Испания се върнаха. Хо Чун Дже осъзн, че всъщност “добрият човек”, от когото ревнува, е самият той. И след като вече няма от какво да се притеснава за чувствата на Шим Чонг, явно искрено се наслаждава на тревогите, изпълващи мислите й.

Въпреки всичко, което видяхме досега, със сигурност можем да кажем едно, съдбовната връзка между Чун Дже и Шим Чонг е много силна. Не изглежда да е възможно помежду им да се появи пукнатина, но историята “Малката русалка” създаде сериозни грижи на Чун Дже. И докато всички се надяват на щастлив край за неговата русалка, той с изненада установи, че всъщност русалката в историята умира.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s