Ще повлияе ли Халю банът на И Мин Хо?


Въпреки наложения т.нар. “Халю бан”, И Мин Хо все още е гореща тема в Китай и не показва признаци това да се промени. Според местни източници И Мин Хо не просто задържа, но и разширява позициите си. Наскоро актьорът подписа договор за реклама с най-голямата компания за мобилни устройства в Китай.

Компанията избра И Мин Хо за лице на последния й продукт “Edge L.” Видео и снимки на Мин Хо за компанията вече са в социалните мрежи и ютюб. Външният му вид създаде на Мин Хо прякора “Бог” в Китай и по всичко изглежда, че Халю банът не влияе на боговете.

Въпреки това има марки, които стъпат внимателно в промоцирането, само онлайн и значително намалиха усилията си в сферите, обхванати от халю бана.
Компанията, с която Мин Хо започна работа сега, не споделя детайли по договора им, но отрича да са премахнати дейности заради наложения бан. Самият бан цели да изключи корейските знаменитости от излъчваните реклами. Компанията се е зарекла да се съобрази с бана, но същевременно не смята да се лиши от И Мин Хо и влиянието му във всички области. От екипа на актьора заявиха: “Засега действаме онлайн и Мин Хо няма да присъства на събитието на компанията на 20-ти.”

Междувременно е факт, че текущата драма на Мин Хо е по-засегната от забраната. “The Legend of the Blue Sea” все още не е официално внесена в Китай и само плагиатствани кадри се споделят между феновете. Още в деня на старта на драмата, пиратски копия от епизода се продаваха в Китай. И макар да знаят всички, че дейността е незаконна, мнозина виждат в тези действия още едно потвърждение за любовта на феновете към И Мин Хо.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s