Пияният Хо Чун Дже – любимият момент от изминалата седмица


2016122001001468900100531_99_20161219080703

“Legend of the Blue Sea” привлече отново вниманието на феновете по наобичае начин – този път с пияните сладки признания на Хо Чун Дже.

В 10 епизод на “Legend of the Blue Sea” Шим Чонг реши да се научи да пие, а Хо Чун Дже горещо й препоръча да се учи от него, за да има контрол над алкохола. Оказа се обаче, че въпреки че “има контрол”, Хо Чун Дже се напи и зарадва феновете на драмата с изключително сладкото си пиянство. Сцената се превърна в гореща тема още с излъчването на епизода, но придоби още по-голяма популярност след като от SBS пуснаха запис с процеса на заснемане на сцената.

Зрителите изключително много харесаха вълнението на Шим Чонг, която откри колко забавно е да правиш “Наздраве” и не спираше да повтаря “Наздраве!” на Хо Чун Дже, който въпреки че я учеше на контрол, накрая сам се оказа пиян. Откровената му молба към Шим Чонг да

Според екипа на драмата И Мин Жо и Чон Джи Хьон са създали забавна и приятна атмосфера от смях и закачки с автентичността на играта си. 

Представител на “Legend of the Blue Sea” заяви: “Хо Чун Дже беше пиян и докато правеше искрените си признания, ни показа различна страна от характера си.”

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s