Пияният Хо Чун Дже – любимият момент от изминалата седмица


2016122001001468900100531_99_20161219080703

“Legend of the Blue Sea” привлече отново вниманието на феновете по наобичае начин – този път с пияните сладки признания на Хо Чун Дже.

В 10 епизод на “Legend of the Blue Sea” Шим Чонг реши да се научи да пие, а Хо Чун Дже горещо й препоръча да се учи от него, за да има контрол над алкохола. Оказа се обаче, че въпреки че “има контрол”, Хо Чун Дже се напи и зарадва феновете на драмата с изключително сладкото си пиянство. Сцената се превърна в гореща тема още с излъчването на епизода, но придоби още по-голяма популярност след като от SBS пуснаха запис с процеса на заснемане на сцената.

Зрителите изключително много харесаха вълнението на Шим Чонг, която откри колко забавно е да правиш “Наздраве” и не спираше да повтаря “Наздраве!” на Хо Чун Дже, който въпреки че я учеше на контрол, накрая сам се оказа пиян. Откровената му молба към Шим Чонг да

Според екипа на драмата И Мин Жо и Чон Джи Хьон са създали забавна и приятна атмосфера от смях и закачки с автентичността на играта си. 

Представител на “Legend of the Blue Sea” заяви: “Хо Чун Дже беше пиян и докато правеше искрените си признания, ни показа различна страна от характера си.”

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s