Ким Хи Чол от Super Junior: “И Мин Хо и аз сме крале на видео игрите в шоубизнеса 


201612190912221111_1_99_20161219091604

Ким Хи Чол от “Super Junior” посочи И Мин Хо като свой вечен враг в игрите.

Хи Чол беше посочен за крал на видео игрите сред звездите в предаването “Game Show-Game Fallout” на SBS и посочи Мин Хо като основния си опонент.

В раздела ‘Developers’ на предаването на SBS “Game Show” Хи Чол затвърди любовта си към видеоигрите. “Има ли някой в развлекателната индустрия, който изпитва същата страст и отдаденост към игрите като теб?”, беше попитан той. Ким Хи Чол отговори: “Вероятно зрителите ви вече знаят, че има само двама души в шоубизнеса, които са отдадени геймъри. Това сме аз и И Мин Хо. Изказването му шокира феновете и водещите на шоуто. Много от звездите в шоубизнеса са заклети геймъри – сред тях са и Канг Ха Нъл, Канг Мин Хьок от “CN Blue”, Шин Донг от “Super Junior”, всички те са и част от LOL (лигата на геймърите). LOL е възможност за игра онлайн между множество геймъри, като с покачването на нивото мнозина се отказват или отпадат заради степента на трудност. Но на най-високото стъпало, “Diamond”3 и 4, можем да видим имената на Ким Хи Чол и И Мин Хо.

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s