Деликатност и дълбочина замениха “flower” образа: момчето си отиде, мъжът е тук 


Както се очакваше рейтингът на новта му драма и играта му отговарят на маркат И Мин Хо. 

Той не просто успява да постигне баланс между славата на халю звезда и трудолюбието на актьора, но в драмата н SBS “Legend of the Blue Sea” показва и деликатност в играта си.

На 11 декември екипът на “Legend of the Blue Sea” започна полека да повдига завесата и да разкрива тайните си, точно когато преполовихме историята. Глвният герой Хо Чун Дже най-сетне има причина да нучи повече за събитията от миналото, които държат зрителите любопитни от първия миг. Историята ни въведе и в тайните на русалките, чиито сърца спират, ако любовта им остане несподелена. От друга страна, не по-малко тайни се крият около семейните връзки в дома на Хо Чун Дже и също предстои да бъдат разкрити.
Хо Чун Дже посети приятелката си Ши А, за да научи индиректно повече за странните сънища, които го презледват. Така той видя рисунката върху вазата, принадлежала на Ким Дам Ньон. И не само миналото изглежда близко. Ма Те Йонг, макар и преследван от властите, също е все по-близо до Чун Дже. Опасността е все по-близо и няма да е пресилено да предположим, че не малка роля в тайните има и майката, която Чун Дже упорито търси.

Многп от зрителите са нетърпеливи да разберат връзката на миналото и настощето, особено след като стана ясно, че много от събитията от миналото се повтарят, а магистрат Ким е умрял на 27 г. – възрастта, на която е Чун Дже.

 И докато първите 7 епизода започваха с миналото, в еп. 8 за него бе птделено време чак към края на епизода, оставяйки зрителите в догадки. Мнозина вече се питат само едно:”Кое е сън и кое се случва в действителност?”

“Legend of the Blue Sea”грабна сърцата н зрителите с множество забавни моменти от самия си старт, но с напредването на историята тонът стана малко по-сериозен. И Мин Хо от своя страна показва силно присъствие, заменяйки момчешкия закачлив образ с мъжествен “Tsundere” (любящ, но външно студен) образ, който очевидно се харесва на зрителите.

След вече познатия романтичен образ, който Мин Хо показваше през годините, да го видим Tsundere сега, показва една нова дълбочина и развитие в актьрската му игра. Играта с поглед и мигновеното прескачане от емоция в емоция впечатли зрителите и затвърди професионализма му. Това е завръщането на И Мин Хо на малкия екран след 3 години пауза. Очакванията към него растат с всеки излъчен епизод. Има още толкова неразгадани загадки и всички сме в очакване на повратна точка в романса на Шим Чонг и Чун Дже.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s