И Мин Хо: благородник, гений или мошеник… Или всичко това в едно


И Мин Хо отново доказа, че е не просто едно красиво лице, а актьор, който непрекъснато се развива. С играта си в “Legend of the Blue Sea” актьорът събра вниманието на зрителите в Корея и зад граница.  

Мин Хо показа, че може да се справи и с няколко образа едновременно. В “Legend of the Blue Sea” той играе магистрат Ким Дам Ньон от Чосон и мошеника Хо Чун Дже в наши дни.

Актьорската му игра успява да различи много ясно финия и елегантен, високо образован благородник от Чосон от мошеника Хо Чун Дже, чиято гениалносг е странна смесица от глупост и изключителен ум.

Най-впечатляващ несъмнено е образът на Чун Дже, който сменя персонажи, безсрамно и изключително “професионално” мами хората и само миг по-късно е мъж, готов да закриля привидно безпомощната Шим Чонг.

В епизод 7 на  “Legend of the Blue Sea” “Seoul Daily News” отбелязват всеки детайл, над който Чун Дже работи, за да изгради съвършената измама.

“Legend of the Blue Sea” се радва на одобрението и вниманието на феновете в Корея и зад граница. Според последните CPI  рейтинг резултати с 281.3 точки, “Legend of the Blue Sea” отново отвява конкуренцията. Второ място успява да задържи “Running Man,” с 241.7, а трето място заема друга драма на SBS “Romantic Doctor Teacher Kim” с 235.1 резултат.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s