161206 “Legend of the Blue Sea” SBS Stills / Официални снимки от “Legend of the Blue Sea” 


doi8vylhjex4636166081035846085 fvcrnmjp8j5v636166081124129595 zchy0xcemebj636166080914436428

Спор няма, че И Мин Хо за пореден път разтопява сърцата, този път с героя си Хо Чун Дже от драмата “Legend of the Blue Sea”. Днес, с поредните нови снимки от драмата, от продукцията разкриха 5 важни причини да обикнете Хо Чун Дже или как И Мин Хо открадна сърцето ви този път.

Първоначално зрителите бяха изправени пред студенината на Хо Чун Дже към Шим Чонг, но с времето се убедиха, че макар студен отвън, той е човек, който се грижи за Шим Чонг непрекъснато и всъщност е изпълнен с много топлина.

▶ Разтопяващата сцена “Знаеш ли или не…”, която стопли сърцата ни.

В епизод 6 Чун Дже заведе Шим Чонг на ски писта, за да й покаже първия сняг и да я научи да кара ски. Шим Чонг обаче се оказа твърде нетърпелива в изслушването на инструкциите и се спусна, без предупреждение. Това то своя страна ни позволи да видим спускането и на Хо Чун Дже, който я спаси по един наистина стоплящ сърцето начин – с отворени обятия, която я очакваха. В този момент, докато падаха на снега с широки усмивки на облекчение, Хо Чун Дже попита Шим Чонг знае или не, че току-що е спасил живота й, а тя отвърна само “Знам”. Да вдигнат ръце всички, които не са се усмихнали в този момент. Няма ли ръце? 🙂
▶ Неповторимата сцена “Трябва ли или не трябва”.

Да, става въпрос за разговора на Шим Чонг и Чун Дже след песента му в евангелистката църква, когато Шим Чонг искаше да научи какво е любовта. Тогава Чун Дже внимателно й обясни, че любовта е загуба на преимущество пред тези, които обичаме и опита да я научи да не казва две изключително сериозни неща, която я правят слаба – а именно “Обичам те” и “Гладна съм”. Убеден, че тя го е разбрала на 100%, Чун Дже доволно я попита 2 пъти трябва или не да  признава тези 2 неща и всеки път получаваш неочакван отговор с цялата сериозност на нашата русалка. Да, тя трябва да му каже “обичам те” и да… тя е гладна.

 

▶ Изглежда студен като камък, но сърцето му крие любов и загриженост.

Миналата седмица станахме свидетели как в епизод 5 Чун Дже даде на Шим Чонг телефон и карта за градския транспорт и я изгони от дома си в едни от най-студените дни от годината. Любопитното обаче се оказа това, че той всъщност следи телефона й, за да знае къде е Щим Чонг и какви ги върши, докато реши да му каже истината за Испания.

И след като видя, че Шим Чонг се отдалечава твърде много, хукна да види какви ги е свършила.

Помощта на Чун Дже в раздаването на флаерите на Шим Чонг.

Хо Чун Дже не просто отиде на мястото, където телефонът му засече местонахождението на Шим Чонг, но стана свидетел на това как тя се опитва да печели пари, раздавайки брошури за сауна наблизо. Виждайки усърдието й, Чун Дже тайно опита да й помогне, подкупвайки всеки желаещ да си вземе от флаерите и изпращайки жена, която да занесе на Шим Чонг шал и топла храна.

Но сърцата ни не можаха да устоят най-вече  на опита му да й попречи да даде номера си на непознат мъж, подканяйки я да го ухапе.

▶ Опитът на Хо Чун Дже да я нахрани, дори когато това не зависи от него.

Студеното сърце не може да прикрие добрината му.Когато Шим Чонг бе оставена да гладува в болницата Чун Дже направи всичко, за да я нахрани. А когато видя доволното й лице, сам си направи забележка, че изпитва щастие заради нея.

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s