161206 Lee Min Ho @ DMZ Documentary Narration / Мин Хо в документален филм


Мин Хо наскоро прие да вземе участие в документален филм за дивата природа в района на демитализираната зона със заглавие “DMZ’s Wild Secret”. Засега нищо официално не е съобщено, освен факта, че участието му няма да бъде заплатено. Освен това от екипа на продукцията съобщиха, че Мин Хо е искал лично да посети местата и да се запознае с това, което ще покаже филма. Както и да задълбочи знанията си за природата в тази част на Корея.

Продукцията е финансирана от MBC и ще бъде излъчена догодина. Въпреки че първоначално Мин Хо бе планиран като разказвач за продукцията, явно той ще бъде и водач на зрителите, след като сам е изявил желание за това.
Феновете на Мин Хо знаят, че това не е първата подобна изява на актьора. През 2010 година Мин Хо оглави инициатива на Организацията за мир към ООН, като представи в документална продукция разрушителния ефект на земетресенията в Хаити и Чили. Сега обаче за първи път Мин Хо работи по документална продукция за Корея.

Участието на Мин Хо е още по-ценно сега, когато актьорът е денонощно зает с текущата драм на SBS “Legend of the Blue Sea” и съчетава ангажиментите си. Режисьор на документалната е продукция е човекът работил по “Tears in Amazon” (2009), “Tears of the Antarctic” (2011) и “Revolt/Rebellion of the Climate” (2014) Ким Джин Ман. В скорошна своя лекция той похвали И Мин Хо за работата му като актьор.

Представители на MYM Entertainment заявиха по този повод: “Благодарни сме на MBC за вниманието към И Мин Хо и шанса, който му предоставят”. А от MBC обявиха: “Филмът ще се появи най-рано февруари или март 2017”.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s