161206 Lee Min Ho @ DMZ Documentary Narration / Мин Хо в документален филм


Мин Хо наскоро прие да вземе участие в документален филм за дивата природа в района на демитализираната зона със заглавие “DMZ’s Wild Secret”. Засега нищо официално не е съобщено, освен факта, че участието му няма да бъде заплатено. Освен това от екипа на продукцията съобщиха, че Мин Хо е искал лично да посети местата и да се запознае с това, което ще покаже филма. Както и да задълбочи знанията си за природата в тази част на Корея.

Продукцията е финансирана от MBC и ще бъде излъчена догодина. Въпреки че първоначално Мин Хо бе планиран като разказвач за продукцията, явно той ще бъде и водач на зрителите, след като сам е изявил желание за това.
Феновете на Мин Хо знаят, че това не е първата подобна изява на актьора. През 2010 година Мин Хо оглави инициатива на Организацията за мир към ООН, като представи в документална продукция разрушителния ефект на земетресенията в Хаити и Чили. Сега обаче за първи път Мин Хо работи по документална продукция за Корея.

Участието на Мин Хо е още по-ценно сега, когато актьорът е денонощно зает с текущата драм на SBS “Legend of the Blue Sea” и съчетава ангажиментите си. Режисьор на документалната е продукция е човекът работил по “Tears in Amazon” (2009), “Tears of the Antarctic” (2011) и “Revolt/Rebellion of the Climate” (2014) Ким Джин Ман. В скорошна своя лекция той похвали И Мин Хо за работата му като актьор.

Представители на MYM Entertainment заявиха по този повод: “Благодарни сме на MBC за вниманието към И Мин Хо и шанса, който му предоставят”. А от MBC обявиха: “Филмът ще се появи най-рано февруари или март 2017”.

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s