Пълните епизоди на “The Legend Of The Blue Sea” накараха феновете отново да обвинят SBS в предпочитания към рекламите


Зрителите съвсем не показваха възражения от първите 2 епизода на драма, преди да излъчат пълните, неорязани епизоди с цели 16 минути сцени, премахнати първоначално.

“Когато гледах епизодите през уикенда, осъзнах от колко важни сцени сме били лишени. По мое мнение това трябваше да са епизод 1 и 2 от самото начало.”, това споделят потребителите онлайн.

В тези 16 минути има разговор на хората и магистрата за същността на русалките, както и пълната сцена на освобождаването й. Зрителите научават също и за тайнствената връзка на магистрат Ким с Хо Чун Дже.

В пълните епизоди ставаме свидетели и на романтични мигове между русалката и Чун Дже, който й обяснява значението на думите “любов” и “гладен”.

Друг възмутен фен на драмата коментира: “Тези орязвания създадоха усещането за обикновена драма. Но след излъченото през уикенда, вече знам, че си заслужава гледането.Не разбирам защо вместването на сцени за реклама на продукти е по-важно от сцените за изграждане на образите?” 

С последното няма как да не се съгласим. А пълните епизоди с превод ще са готови още тази седмица.

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s