161103 “Legend of the Blue Sea” – миналото в снимки


cwtahspukaaswa8

От SBS разкриха първи кадри с по-малките образи на двамата главни герои в “Legend of the Blue Sea”. Магистрат Ким в тийнейджърска възраст ще бъде изигран от Парк Джи Йонг от GOT7. Но историята на героите в миналото се простира чак до детството, а там в ролите им ще влязат Чон Джин Со и Кал Со Уон. От кадрите става ясно, че съдбата ще срещне двамата герои още в ранното им детство в Чосон, за да ги събере отново в съвременния свят.

Тази непрекъсната нишка, която свързва съдбите на магистрат Ким и руслаката още в ранно детство в Чосон, та чак до нали дни ще бъде показана с множество препрадки към различни периоди от миналото, когато героите отново и отново ще се срещат и разделят.

Образите на магистрата и русалката в ранна детска възраст и юношеските години привлякоха вниманието на публиката със своята свежест и невинност.
Да видим едновременно продължителността на отношенията им в няколко кадъра, докато достигнем до вече порасналите магистрат Ким и Шим Чонг, чиито погледи показват копнеж за следващата им среща само разпалват още повече нетърпението. Стартът на драмата е на 16 ноември.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s