“Legend of The Blue Sea” разкриха магистрата и русалка в миналото


201611010801419910_1

Не е тайна, че “Legend of the Blue Sea” ще ни върне и в миналото на героите, но е истинско удоволствие да надникнем предварително в миналото им.

На 1 ноември екипът на драмата разкри първи кадри с героите на Мин Хо и Джи Хьон в миналото. Величествен и красив магистрат Ким е облечен в униформата си. От своя страна русалката е скрите сред лотоси, с изплашен поглед, сякаш опасността я дебне отблизо. Онлайн се появиха предположения, че мнозина ще са алчните да уловят това мистично създание, но точно в разгара на лова им ще се появи магистрат Ким, за да им попречи, без самият той да предполага, че русалките са истински същества. Зрителите са нетърпеливи да узнаят и каква съдба ще свърже героите в миналото, за да се преоткрият в съвременния свят.
Представител на “Legend of the Blue Sea” сподели: “Срещата между двамата е много специална, но никой от тях не осъзнава, че това е началото, когато започват да преплита нишките на съдбата им в едно неразривно цяло. Връзката им няма лесно да бъде прекъсната”.

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s