“Legend of The Blue Sea” разкриха магистрата и русалка в миналото


201611010801419910_1

Не е тайна, че “Legend of the Blue Sea” ще ни върне и в миналото на героите, но е истинско удоволствие да надникнем предварително в миналото им.

На 1 ноември екипът на драмата разкри първи кадри с героите на Мин Хо и Джи Хьон в миналото. Величествен и красив магистрат Ким е облечен в униформата си. От своя страна русалката е скрите сред лотоси, с изплашен поглед, сякаш опасността я дебне отблизо. Онлайн се появиха предположения, че мнозина ще са алчните да уловят това мистично създание, но точно в разгара на лова им ще се появи магистрат Ким, за да им попречи, без самият той да предполага, че русалките са истински същества. Зрителите са нетърпеливи да узнаят и каква съдба ще свърже героите в миналото, за да се преоткрият в съвременния свят.
Представител на “Legend of the Blue Sea” сподели: “Срещата между двамата е много специална, но никой от тях не осъзнава, че това е началото, когато започват да преплита нишките на съдбата им в едно неразривно цяло. Връзката им няма лесно да бъде прекъсната”.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s