Безмълвен разговор разбуди любопитството с първите постери на “Legend of the Blue Sea”


201610280801773774_581287b42b3d0

Атмосферата е пълна. Кралят и кралицата най-сетне събрани в една драма – “Legend of the Blue Sea”. Първите постери бяха пуснати в края на миналата седмица. Единият разкрива Чон Джи Хьон като последната русалка на земята, поглеждайки с любопитство към света на хората, докато другият показва Мин Хо, загледан нейде напред, търсейки някого или нещо….

Постерите изглеждат отделни кадри, всеки за себе си, за своя герой, но в същото време погледите на двамата герои като че ли водят безмълвен разговор помежду си. Дълбоко в синьото море е застанала русалката Шим Чонг, подала глава да разгледа човешкия свят, едновременно с нескрито любопитство и дълбоко стаен страх.”Любопитен ли си?” е изписано над главата й на постера, а феновете вече изгарят от нетърпение да разберат за какво е най-любопитна героинята й.

Междувременно, емоционален, но и величествен неповторимият измамник се взира в далечината, застанал на терасата си с разрошена тъмна коса и небрежно облекло. НО образът му е съпроводен с краткото  и многозначително “Любопитен съм”. Химията помежду им се вижда дори с отделни за всеки герой постери.

Представител на драмата заяви: “Ще издадем само, че кадрите са от първата среща на героите в Испания. Очакват ви невероятни мигове с драмата и неповторими и прекрасни сцени от красивата Испания”.

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s