Безмълвен разговор разбуди любопитството с първите постери на “Legend of the Blue Sea”


201610280801773774_581287b42b3d0

Атмосферата е пълна. Кралят и кралицата най-сетне събрани в една драма – “Legend of the Blue Sea”. Първите постери бяха пуснати в края на миналата седмица. Единият разкрива Чон Джи Хьон като последната русалка на земята, поглеждайки с любопитство към света на хората, докато другият показва Мин Хо, загледан нейде напред, търсейки някого или нещо….

Постерите изглеждат отделни кадри, всеки за себе си, за своя герой, но в същото време погледите на двамата герои като че ли водят безмълвен разговор помежду си. Дълбоко в синьото море е застанала русалката Шим Чонг, подала глава да разгледа човешкия свят, едновременно с нескрито любопитство и дълбоко стаен страх.”Любопитен ли си?” е изписано над главата й на постера, а феновете вече изгарят от нетърпение да разберат за какво е най-любопитна героинята й.

Междувременно, емоционален, но и величествен неповторимият измамник се взира в далечината, застанал на терасата си с разрошена тъмна коса и небрежно облекло. НО образът му е съпроводен с краткото  и многозначително “Любопитен съм”. Химията помежду им се вижда дори с отделни за всеки герой постери.

Представител на драмата заяви: “Ще издадем само, че кадрите са от първата среща на героите в Испания. Очакват ви невероятни мигове с драмата и неповторими и прекрасни сцени от красивата Испания”.

 

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s