Мин Хо показва майсторство в трансформациите – този път като прокурор


download

От екипа на “Legend of The Blue Sea” уснаха нови снимки на героя на Мин Хо, който този път е дегизиран като прокурор.

Вчера от екипа на драмата привелякоха вниманието към героя на Мин Хо след като пуснаха лицето на героя му на корица на месечно издание за мошеници и обещаха още много изненади за нетърпеливите фенове. Днес вече виждаме героя на Мин Хо в ново амплоа – преоблечен като прокурор. На кадрите Мин Хо е седнал на бюрото на прокурор и разглежда очевидно важни документи по случай. Погледът и езикът на тялото му показват толкова професионализъм в прокурорското му амплоа, че почти карат феновете да забравят, че той всъщност е изпечен мошеник.

Неустоимо секси е забързаният “прокурор” на една то другите снимки, а зрителите вече се питат накъде и бърза всъщност той.

Естествено нищо в него не издава, че е измамник, за да бъда член на организацията на мошениците, очевидно е изключително умел в това, което върши, а очила на една от другите снимки само подчертават неотразимото му излъчване на прокурор.

Представител на “Legend of the Blue Sea” заяви: “Тази негова трансформация в прокурор е едва началото. Той е истински хамелеон и ще прикове вниманието ви с изключителните си умения да влиза във всяка роля, която си избере. Очаквайте драмата с нетърпение!”

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: