161024 “Legend of the Blue Sea” представя гениалния 8 секси мошеник – И Мин Хо


64441a2fjw1f933uxgo4pj228y32zb2b

Продуцентите на “Legend of the Blue Sea” представиха главния герой в драмата, който не оросто е красив и мошеник, но и член на организацията на гениите MENSA. На снимката той е на корицата на сп.”TRICKSTER” -месечно издание на мошенническия свят. Това е първата официална снимка на героя на Мин Хо в “Legend of the Blue Sea” и вече успя да измами феновете, че Мин Хо е на официална корица от списание.

Мин Хо влиза в ролята на Хо Чон Дже, красавец, който кара всеки да се влюби в него. Според слуховете измамникът Чон Дже е изпаднал от списъка на KAIST (Корейски научно-технологичен институт за напреднали), но е член на MENSA -организация на изпечените мошеници.

Популярността на Чон Дже на корицата на списанието вече събра вниманието на публиката. 

Темите в броя на списанието, чиято корица е с Хо Чон Дже гласят:“Никой не може да ме измами. Лошите, непознатите, дори злите” и “Без пари хората не могат да се хранят правилно”. Надписът до Мин Хо гласи:“Добре дошли! Това е първата ви среща с измамник от MENSA, нали?”и мотото: “Списание за тези, които искат да бъдат измамници” Публиката веднага оцени интересният подход за представяне на героя и играта на Мин Хо, който само с поглед успява да предаде същността на героя.

Екипът разкри какви трикове са използвали, за да могат феновете да разпознаят, че корицата е фалшива. Като начало, списанието няма цена, а баркодът е комбинация от рождения ден на Мин Хо и датата на премиерния епизод на “The Legend of the Blue Sea”.

Представители на “Legend of the Blue Sea” заявиха: “Очаквайте с нетърпение превъплъщението на Мин Хо в ролята на мошеника Хо Чон Дже. Ще продължим да пускаме подвеждща информация, позволявайки на феновете да разкрият дребните ни измами. Очаквайте старта на драмата идния месрц. Подготвили сме ви незабравимо изживяване.”

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s