161017 Снимки от четенето на сценария на “Legend of the Blue Sea” събудиха нетърпениетп у феновете


Дълго чаканата драма “Legend of the Blue Sea” привлече внимание със снимки от първото четене на сценария.

SBS пуска драмата на 16 ноември, затова съвсем не бе изненадващо най-сетне да видим снимки на актьорите и екипа от първото четене на сценария, което се проведе на 8 октомври.

“Legend of the Blue Sea” е фентази романс, в който русалка, останала последна от вида си на планетата Земя, среща гениален мошеник, докато опитва да се приспособи към човешкия свят. В процеса на излъчване на драмата ще видим защо пътищата на двамата се преплитат и докъде ще доведе съдбовната им среща. Единствена по рода си драма обещава да предостави напълно ново изживяване на феновете.

След края на снимките зад граница, първото четене на сценария се проведе на 8 октомври в Сеул, Мапо, в студио “SangAm”. На четенето се включиха всички актьори, режисьор Джин Хьок и сценарист Парк Джи Ън, както и техните екипи.

Преди четенето режисьор Джин Хьон лично запозна актьорите помежду им, включително с екипа на драматаи  екипа по промоцията.

Сценарист Парк Джи Ън добави: “За мен е чест да работя с толкова талантливи актьори и актриси. Надявам се да направим добра драма.”

По време на четенето Джи Хьон е внесла много настроение, предизвикайки всички да се засмеят на героинята й, доказвайки своя професионализъм. Сценарият на първото четене обхваща появата й в света на хората и опита й да ги разбере, а сладкият й образ разнежил обстановката.

6a04e464aba5e8beafaabaf645d349e7

Междувременно Мин Хо, който е в ролята на гениален измамник, сподели: “За мен е чест да работя с всеки един от хората в този екип, които са страхоъни професионалисти. Ще дам всичко от себе си за една страхотна драма”.

Мин Хо е в образа на Хо Джун Дже, измамник, който се превъплътява в различни образи, което е предизвикателство за него като актьор.

Междувременно стана ясно, че ще има връщане към детството на двамата герои, което също привлече вниманието. Кал Су Уон ще изиграе ролята на малката русалка, Шин Ън Су също се включи в първото четене, като двете предизвикатаха интерес с добрата си игра. От друга страна по-малките образи на героя на Мин Хо ще бъдат поети от Чон Джин Со И Парк Джин йонг от GOT7.

Снимките на “Legend of the Blue Sea” стартираха преди почти 2 месеца, така че крайно време беше Мин Хо Джи Хьон и останалите от екипа да се съберат заедно. Ето какво споделиха представители от екипа:  “Младите актьори има още какво да научат, докато по-опитните срещат нови предизвикателства, затова ‘Legend of the Blue Sea’ и екипа й се нуждаят от вашата любов и подкрепа.”.

“Legend of the Blue Sea” стартира на 16 ноември след “Incarnation of Jealousy”.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s