161006 Lee Min Ho @ “U WeeklyMagazine” No. 554 July 2016 / Мин Хо в интервю за сп. “U WeeklyMagazine” юли 2016


cnaqgpcusae9shr

U Weekly – брой 554 – 16 юли 2016

Интервю с Мин Хо

“Bounty Hunters” е първият китайски филм, в който се снима Мин Хо. Той винаги е искал да направи по един филм в Китай от признателност към феновете си там и от желание да работи с китайските актьори, които много цени.

о време на публикацията, Мин Хо беше посред турнето за представяне на филма в Китай. Не е тайна, че актьорът обожава китайски филми и по-специално, Джеки Чан. Затова още щом получил сценария на филма, бил впечатлен от ролята на И Сан и от забавния му образ.

И въпреки че И Сан е весел и жизнерадостен образ, не е лесен за игра, предвид, че постоянно Мин Хо трябва да показва сериозни бойни умения в безбройните екшън сцени в историята. За да е способен сам да направи съвършените бойни сцени, той преминава 2 месеца тренировки в екшън училище.

“Всъщност, в сравнение с екшън сцените, мисля, че много по-трудни ми бяха комичните сцени с Уолас Чонг. Досегашните ми герои винаги са били или много сериозни, или твърде романтични. В образа на И Сан трябваше да съм забавен, глупав и изключително умел едновременно, което е много различно от всичко, което съм играл, Това беше по-предизвикателно от екшън сцените”, призна Мин Хо

Мин Хо се сприятелил с Уолас Чонг по време на снимките на филма. Превъзмогвайки между езиковите различия с много професионализъм, двамата се сближили. “ Надявам се да бъдем броманс двойка на някоя церемония по награждаването за двойки във филмите”, смее се Мин Хо.
“Имаше безкрайно много NG-та моменти в работата ми с Уолас. Беше толкова трудно да сдържа смеха си”. Единствената разлика помежду им била диетата. “Уолас е вегетариянец, а аз обичам месо и пикантна храна. Беше трудно да седнем да се храним заедно.”

След работата си по “Bounty Hunters”, Мин Хо е готов винаги да приеме нов проект в Китай, стига да хареса сценария и героя.

След като завърши представянето на филма си, Мин Хо започна работа по новата си драма. Той признава, че драмите и филмите са напълно различни.

“За драма работиш непрекъснато, успоредно с излъчването на епизодите, нямаш време за губене и си непрекъснато изтощен. При филмите можеш да вложиш повече внимание в дадена сцена, да отделиш време на детайлите. Но при драмите виждаш реакцията на зрителите по време на работата, а това наистина ти дава сили в трудните мигове. <Descendants of The Sun> бе завършена предварително, което е необичайно за драма в Корея. Всички в екипа, от актьорите до сценариста и режисьора са работили много усилено за резултата, който постигнаха. Прави ми впечатление, че във филмите може отново и отново да се върнеш към дадена сцена, в но при драмите нямаш тази възможност.

В изданието питат Мин Хо и за промените в лицето му. Не, не става въпрос за вечните слухове за пластична корекция. Въпросът е за подпухването, което на моменти е повече от очевидно.

“Лицето ми подпухва от най-малкото нещо, дори да не ям нищо. А напоследък здравето ми не беше в най-добрата си форма. Затова се наложи да спазвам диета. Опитах да не ям вечер, за да не стават проблеми на сутринта, както и да съобразявам и храната си през останалата част от деня. Надявам се между двете продукции да почина достатъчно, за да съм във форма за по-добро представяне в бъдеще.”

На 22 юни Мин Хо навърши 30 г. Двамата с Пе Сузи се срещат вече повече от година, но е изключително трудно да ги накараш да говорят за връзката си.
Сузи сподели преди, че се е страхувала от реакцията, когато връзката им бъде оповестена. Но тъй като той е много скъп за нея човек, се надявала да получат благословия от феновете.
През юни не веднъж се спомена, че двамата са скъсали, но агенциите им веднага побързаха да отрекат.

Мин Хо открито признава, че не е добър “възлюбен”. Не е от типа хора, които те канят да идетеш на романтичен филм. Но от друга страна е директен, прекалено дори.

На слуховете, че ще се женят, Мин Хо споделя, че в момента не му е до брак, особено преди армията. “Въпреки че не мисля още за брак, трябва да призная, че е приятно да има кой да ме обгрижва и да е с мен, това е наистина приятно усещане.”

Ето какво мислят за него другите актьори от “Bounty Hunters”.

Тифани Тан – Работихме много приятно заедно. Дори научих някои корейски изрази от Мин Хо. Като “Гладен ли си”?

Карена Н – Мин Хо обича да нарича всички около себе си с китайското “глупаче” така и не разбрах кой го е научил на това. Той е голям професионалист и искаше да баправи целия филм на китайски, но в един момент му стана прекалено трудно и затова минахме на корейски.

Уолас Чонг – аз съм напълно отдаден на печалбата в този филм. Всички физически усиля в екипа ни бяха за сметка на Мин Хо.

 

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s