Клюкарските издания не се умориха да търсят жена за Мин Хо


Напоследък злите езици непрекъснато разделят и събират Мин Хо и неговата половинка – Пе Сузи. Не са малко публикациите, които около развитието на отношенията им, особено предвид предстоящата двугодишна армейска служба на Мин Хо.

Появиха се не малко публикации около двойката, които цитират желанието на Мин Хо да защити обичаната си дама. В тях е цитиран самият той, който заявява, че двамата все още са заедно, а той се чувства достатъчно улегнал, за да потърси евентуално продължение на отношенията им в брачна връзка. Естествено, всичко това са слухове, които дори не си заслужават вниманието.

Явно обаче медиите наистина нямат какво повече да напишат за работохолик като него, освен да продължават да го свързват с красиви и известни жени, евентуалните му отношения с които са повече от абсурдни. Този път дамата е небезизвестната Тейлър Суифт.

Очевидно Тейлър наскоро се е разделила с бившата си изгора и според клюките – хвърлила око на Мин Хо. Други публикации дори се осмеляват да кажат, че двамата вече имат връзка, напълно забравили, че до вчера го жениха за Сузи.

Всичко започна от “Channel News Asia” чиято статия за петте най-желани ергени, подходящи за Тейлър, включи имената на Леонардо Ди Каприо, Дрейк, G-Драгон и естествено – И Мин Хо.Понеже слуховете веднага набраха скорост в уеб пространството, наложи се агенцията на Мин Хо да ги опровергае.

Според тях шумът около снимките на новата драма на Мин Хо в Испания тези дни е привлякъл вниманието на световните медии и затова името му се е озовало редом до това на Суифт. “Това са глупости и няма смисъл да ги коментираме”, заяви представител на агенцията на Мин Хо и допълни, че двамата с Тейлър Суифт дори не са се срещали на живо.
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s