Мин Хо: Феновете са дар за мен


Мин Хо, който миналата година бе избран за посланик на Олимпиадата в Пьонгчан 2018 г. наскоро застана пред сп. Star1 за да разкаже за ролята си на посланик на олимпийските игри и предтоящата си драма “Legend of the Blue Sea”, в която си партнира с Чон Джи Хьон.

“Ще са минали точно 30 г. от последната Олимпиада в Корея през 1988 г.Горд съм да бъда лице и на параолимпиадата. Било като лице на събитието или просто като обикновен кореец се чувствам горд.” Мин Хо споделя, че иска чрез Олимпиадата да представи Корея на света и се надява спортистите да се представят добре и без травми.

Попитан за предстоящата си драма “Legend of the Blue Sea”, Мин Хо споделя, че е силно развълнуван. “Нямам търпение за нея. Фактът, че съм част от проект с Чон Джи Хьон, ме прави изключително горд . Нямам търпение да започнем снимките.”

Помолен да каже нещо на феновете си, Мин Хо отвръща: “Благодарен съм на феновете ми за подкрепата. “Благодаря” не е достатъчно силна дума, за да изрази чувствата ми. Феновете за мен са като стари приятели. Самото им съществуване е дар е за мен. Надявам се дълго да бъдем заедно”.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s