Снимките на “The Legend of the Blue Sea” започват в Палау и Испания 


Jun-Ji-Hyun-Lee-Min-Ho (1)

Чон Джи Хьон и И Мин Хо заминават за Палау и Испания за снимките на предстоящата им драма.

На 12 август източник на драмата заяви: “Двамата актьори заминават за Палау за снимките на новата драма на SBS “Legend of the Blue Sea”. Двамата отиват в Испания след това, като най-вероятно ще напуснат Палау в края на август, началото на септември. След като заглавието и историята на драмата предполагат лазурно море, снимките щенса в чужбина.”

Предвид как това ще оскъпи продукцията, изглежда от телевизията ще вложат много усилия и финанси не само за актьорския състав и сценария, но и за местата, на които ще се развива действието.

Досега е известно, че Джи Хьон ще бъде русалка, пристигнала в Сеул.Мин Хо ще е в ролят на безсърдечен измамник, влюбен в русалката.

Предвид двамата главни, всички очи са вперени в продукцията. Още повече, че сценарист на драмата е Парк Джи Ън (“My Love From the Star”), а режисьор е Джин Хьок (“City Hunter”).

Мнозина се вълнуват и от историята, предвид факта, че драмата е базирана на първата романтична книга в Чосон, написана за реална историческа фигура -Ким Дам Ньон, който се считало, че връщал уловените от рибарите русалки в морето.  

“Legend of the Blue Sea” стартира през ноември.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s