Снимките на “The Legend of the Blue Sea” започват в Палау и Испания 


Jun-Ji-Hyun-Lee-Min-Ho (1)

Чон Джи Хьон и И Мин Хо заминават за Палау и Испания за снимките на предстоящата им драма.

На 12 август източник на драмата заяви: “Двамата актьори заминават за Палау за снимките на новата драма на SBS “Legend of the Blue Sea”. Двамата отиват в Испания след това, като най-вероятно ще напуснат Палау в края на август, началото на септември. След като заглавието и историята на драмата предполагат лазурно море, снимките щенса в чужбина.”

Предвид как това ще оскъпи продукцията, изглежда от телевизията ще вложат много усилия и финанси не само за актьорския състав и сценария, но и за местата, на които ще се развива действието.

Досега е известно, че Джи Хьон ще бъде русалка, пристигнала в Сеул.Мин Хо ще е в ролят на безсърдечен измамник, влюбен в русалката.

Предвид двамата главни, всички очи са вперени в продукцията. Още повече, че сценарист на драмата е Парк Джи Ън (“My Love From the Star”), а режисьор е Джин Хьок (“City Hunter”).

Мнозина се вълнуват и от историята, предвид факта, че драмата е базирана на първата романтична книга в Чосон, написана за реална историческа фигура -Ким Дам Ньон, който се считало, че връщал уловените от рибарите русалки в морето.  

“Legend of the Blue Sea” стартира през ноември.

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s