На Йонг И ще участва в “Legend of the blue sea”, Сонг Донг Ил обмисля роля


wp-1471335883320.jpg

“Legend of the Blue Sea” е съвременен прочит на чосонската история за русалка, уловена от рибари и освободена от магистрата Ким. В драмата в наши дни, модерен Сеул, русалка и изпечен мошеник се влюбват. 

След като И Мин Хо (Heirs) и Чон Джи Хьон (You From Another Star) заминават за Палау, за да снимат подводните си сцени, списъкът с допълващите историята герои нарастна.

От самото начало сценарист Парк Джи Ън (You From Another Star, Producer) призна, че докато е писала сценария е мислила за двамата в главните роли и е проектирала образите за тях. Тя е потърсила е дългогодишната си приятелка На Йонг И (Lucky Romance) за участие в “Legend of the Blue Sea”. Актрисата е приела и това се очертава 5-тия й проект със сценарист Парк и втори с Чон Джи Йон. 

Актрисата ветеран Хуанг Шин Хе (Passionate Love), която е позната от съботбо-неделните мелодрами, също е получила роля и в момента преглежда сценария. Актьорът Сонг Донг Ил (Pied Piper, Answer Me 1988) също в момента е в преговори за роля в драмата. Ако приеме той ще влезе в рокята на злодея, който иска да продаде русалката на по-висока цена.

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s