На Йонг И ще участва в “Legend of the blue sea”, Сонг Донг Ил обмисля роля


wp-1471335883320.jpg

“Legend of the Blue Sea” е съвременен прочит на чосонската история за русалка, уловена от рибари и освободена от магистрата Ким. В драмата в наши дни, модерен Сеул, русалка и изпечен мошеник се влюбват. 

След като И Мин Хо (Heirs) и Чон Джи Хьон (You From Another Star) заминават за Палау, за да снимат подводните си сцени, списъкът с допълващите историята герои нарастна.

От самото начало сценарист Парк Джи Ън (You From Another Star, Producer) призна, че докато е писала сценария е мислила за двамата в главните роли и е проектирала образите за тях. Тя е потърсила е дългогодишната си приятелка На Йонг И (Lucky Romance) за участие в “Legend of the Blue Sea”. Актрисата е приела и това се очертава 5-тия й проект със сценарист Парк и втори с Чон Джи Йон. 

Актрисата ветеран Хуанг Шин Хе (Passionate Love), която е позната от съботбо-неделните мелодрами, също е получила роля и в момента преглежда сценария. Актьорът Сонг Донг Ил (Pied Piper, Answer Me 1988) също в момента е в преговори за роля в драмата. Ако приеме той ще влезе в рокята на злодея, който иска да продаде русалката на по-висока цена.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s