Мин Хо до Америка и обратно


13285344_1267122936648733_1399904321_n

И Мин Хо изкарва викове и дори сълзи в очите на феновете навсякъде, където отиде. Този уикенд, той отново бе близо до феновете зад граница, този път – в Холивуд.

“Вълнувам се и нямам търпение да срещна американските си фенове,”призна той пред сп. “PEOPLE” преди появата си на тазгодишната конвенция “KCON” в Ел Ей. “Няма  търпение за това неповторимо събитие.”

Актьорът сподели още, че има само хубави спомени от САЩ.

“Един от най-близките ми приятели от училищните години живее в САЩ”, сподели Мин Хо. “Първото, за което с сещам винаги, щом чуя Америка, е той.”

Въпреки че Мин Хо пътува много и навсякъде по света, признава, че едно от най-впечатляващите места, на които е бил, е Малибу. Там той прекара голяма част от началните седмици на работа по драмата си “‘The Heirs” преди няколко години. И въпреки че броят на феновете не е по-малък от този на феновете на Брат Пит или Джъстин Бийбър, актьорът все още мисли и говори за феновете като за стари приятели.

“Въпреки че не ме виждат често, феновете  винаги ме посрещат с много възторг, любов и подкрепа, където и по света да отида. Карат ме да се чувствам щастлив, защото където и да съм по света, сякаш стари приятели са до мен и ме посрещат възторжено.”

А за човек с толкова натоварена програма, представата за съвършения ден е наистина скромна. “Дали ще чета книга, която ми е интересна, ще слушам цял ден музика, ако ми е тъжно или ще спя, без да се интересувам от времето, за мен това би бил съвършеният ден.”

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s