И Хо Джун ще учи Мин Хо на мошеничество


Вчера стана ясно, че актьорът. И Хи Джун ще се включи към участниците в “Legend of the Blue Sea”. Актьорът е постигнал устно съгласие с екипа на драмата и в момента очаква да подюише официално.

Все още няма информация каква е историята в драмата, но стана ясно, че няма да е вдъхновена от “Малката русалка” на Андерсен, а от “Eouyadam, or Eou’s Unofficial Histories”, корейски сборник с истории от 16-ти век.

Истоеията на драматабе вдъхновена от приказката за русалка в сборника, която разказва за истинска историческа фигура – губернатор Ким Дам Ньон, който върнал в морето русалка, уловена от обикновен рибар.

В драмата И Хи Джун ще играе мошеник, който умело наставлява героя на Мин Хо по пътя на мошеничеството. Режисьор Джин Хьок вече обяви, че двамата ще са част от трио измамници, а последният от тях ще е дебютант актьор, за когото вече има обявен кастинг. Русалката се очаква да е Чон Джи Хьон… освен ако няма изненади.

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s