Агенцията на Мин Хо със законови действия срещу недоброжелатели


​Агенцията на Мин Хо “MYM Entertainment” обявиха през официалната си фейсбук страница, че ще предприемат легални действия срещу всички онлайн поребители, които разпространяват слухове за Мин Хо и пишат гадни коментари.

Говорител на агенцията обясни, че повече не могат да търпят подобни неща. “За да защитим правата на Мин Хо ще предприемем законови действия срещу всеки, разпространяващ слухове и невярна информация за него. Ще използваме и събраната от екипа ни документация за доказателства. Да се възползваш от анонимността и свободата на изказа онлайн, за да нараняваш другите е наказуемо в нашата страна. За да защитим Мин Хо и да спомогнем за постигането на определено ниво на комуникация онлайн, няма да се спрем пред нищо, докато виновниците не бъдат наказани.

На 4 юли от MYM съобщиха чрез TV Report, че са получили множество намеци от фенове за нелегални действия онлайн и са решили да предприемат действия.

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s