Мин Хо и Сонг Хе Гьо идеални заедно


Мин Хо и Сонг Хе Гьо биха били идеалната двойка, смятат феновете, а във фейсбук дори се появи страница, посветена на двамата, където двойката дори си има име – “МинГьо вълшебна двойка” (MinKyo magical couple).
И въпреки че феновете копнеят да видят двете звезди заедно, засега няма и намек за подобен проект.

Въпреки това в интервю за “ISplus” Мин Хо изрази желанието си да работи със Сонг Хе Гьо и дори я нарече своя “идеал”. Той бе цитиран конкретно: “Бих искал да работя с идеала ми за жена, Сонг Хе Гьо. Въпреки елегантния си и класически вид, тя е силно харизматична и изключително талантлива. Ако работим заедно, мисля, че ще науча много от нея. Но вероятно ще бъда и много нервен”.

И докато Мин Хо тези дни активно промоцира новия си филм “Bounty hunters”, Сонг Хе Гьо още себрадва на успеха на последната си драма.

“Още не мога да избера нов проект. Имам много предложения, но не мога да се накарам да реша. Вместо драма, може би ще направя филм”, сподели актрисата в интервю наскоро. И добави: “Станах много внимателна в подбора на драми. Ако направя нова драма, искам да е фатална история. Може би за невъзможна любов. Търся проект, който да владее емоциите ми”.
В личен план Хе Гьо е свързвана напоследък с партньора си в “Потомци на слънцето”, докато Мин Хо неотдавна скъса със Сузи.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s