Феновете на Мин Хо празнуваха с дарения


Според информацията, предоставена от MYM Entertainment, феновете на Мин Хо са дарили общо 11.86 милиона вона на фондацията “Halt Children” по повод рождения му ден.

Даренията са насочвани спрямо споразумението между дарителската платформа на Мин Хо – “Promiz” и фондацията “Halt Children”. Парите ще бъдат използвани за младежи в неравностойно положение и деца на самотни родители.

Феновете на Мин Хо дариха 11.86 милиона вона на UNICEF в Корея, направиха дарения на храна и неща от първа необходимост за деца в неравностойно положение в Мексико. А доброволци подадоха ръка на инвалидите във Виетнам. Феновете в Тайланд дариха сума на Националната клиника за увеличаване на възможностите й за проучвания. Дарение за децата направиха и феновете му в Чили. Не останаха назад и феновете в Япония, които дариха 2240 полиомелитни ваксини и 1120 ваксини срещу шарка на японския клон на UNICEF.

Малайзийските фенове също направиха дарение към UNICEF и отделиха време за почистването на замърсени градски райони в Малайзия, за една по-чиста планета за Мин Хо.
Феновете от Шанхай дариха сума на организация за грижа към децата и направиха дарение за Североизточна Азия. В допълнение изградиха библиотека под наслов: “Библиотека с грижа и любов към Мин Хо” в чест на празника му.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s