Чон Джи Хьон и И Мин Хо в новата драма на SBS – “Legend of the Blue Sea”


jun-ji-hyun-lee-min-ho-800x450

Случва се, наистина се случва: Чон Джи Хьон за твори път ще работи със сценариста на супер успешната си драма – “You From Another Star” – Парк Джи Ън. Този път актрисата ще си партнира с И Мин Хо, който пък за втори път работи с режисьор Джин Хьок, след хитовия им проект “City Hunter”. Вълнението и нетърпението за проекта нараства лавинообразно, а в Китай очакванията са продукцията да бие всички рекорди.

Факт е, че драмата вече заплашва да подобри рекорда на “Descended From the Sun” за най-скъпо продадена външна продукция на стойност от 27 хиляди долара за епизод, защото китайски продуценти вече предлагат по 50 хиляди за общия проект на Чон Джи Хьон и Мин Хо. Сумата е огромна, предвид, че все още няма подробности за историята, а драмата още няма начална дата за снимките. И все пак, вълнението по предстоящата продукция на двамата събуди такъв интерес, че се породи вълна от фенове, наречена “Heirs From Another Star”.

Досега за драмата имаше само предположения за евентуални герои и режисьор. Единствено Джин Хьок не беше потвърдил работата си по проекта, но предвид, че драмата е на SBS,  с които режисьор Джин има договор, името му не случайно е навсякъде из новините. Според предварителните информации историята в драмата ще е базирана на Андерсеновата “Малката русалка”, не на Дисни филмчето. Но това по никакъв начин не може да е гаранция за тъжен финал на историята.

 

“Legend of the Blue Sea” започва през ноември и ще бъде в 20 епизода.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s