120402 “Semir”: проваленото откриване в ШианИ Мин Хо отложи събитие в китайския град Xian, което беше предварително оповестено за 2-ри април, но не защото нямаше достатъчно хора, за да се проведе според плана, а защото феновете бяха прекалено много.
Според предварителния план, И Мин Хо трябваше да пререже лентата за откриването на новия магазин на Semir в Xian на 2-ри април, но насъбралите се над 5000 фена се оказаха прекалено много и организаторите прекратиха събитието.
Минути преди да бъде прерязана лентата над 5000 фена се стекоха колкото може по-близо, за да видят Мин Хо, като с това служителите на магазина, предстоящ да бъде открит се оказаха в капан, притиснати от множеството хора (включително силите на реда).
Организаторите на събитието прецениха, че при стеклите се обстоятелства става опасно за насъбралите се фенове, затова присъствието на Мин Хо беше отменено, а той се върна обратно в Корея, без да е напускал хотела си в Хian  по работа.
От екипа на Semir заявиха: “Тъжно е, че нещата не се развиха според плана, защото инвестирахме много време и пари в това, но от друга страна, насъбралото се множество се превърна в новина, която спомогна за популялизирането на марката.”
Във видеото, заснето в хотела, Мин Хо се извини на феновете си: “Съжалявам, че не успяхме да се срещнем, преди да замина. Обещавам да се срещнем следващия път.” Видеото беше излъчено на голям екран пред площада с насъбралите се фенове, а Мин Хо подписа картичките, подготвени за фен срещата, без да има фенове около себе си, сам, в хотела.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s