120404 Мин Хо в историческа драма – прие ролята във “Faith”


Мин Хо потвърди участието си в драмата на SBS Faith!

След като дълго време за главната мъжка роля се спрягаха големи имена като И Джун Ки, Канг Джи Хуан и Сонг Сънг Хьон, най-после екипът на продукцията си намери главен герой в лицето на актьор, който няма опит в историческата драма, но пък има желание да опита – И Мин Хо.
И Мин Хо и Starhaus потвърдиха официално, че актьорът най-после е приел преложената му неведнъж роля в драмата.

Представител на Starhaus заяви: “Преработената история на сценарист Сонг Джи На изглеждаше много по-добра от първоначалната, а работата им с режисьора Ким Джонг Хак (“Hourglass” и “The Legend”) е много обещаваща.”

И Мин Хо от своя страна заяви: “Щом започнах да чета сценария, така ме завладя, че стигнах до 6-ти епизод. Винаги съм харесвал историческите драми и съмискал да се появя в такава, така че сега усещам, че съм намерил подходящата роля. А и винаги съм искал да рабоя с такъв екип.”

“Faith” е история, която среща воин от Гогуриео и лекарка от настоящето. Историята ще се развива в епохата на крал Гонг Мин, а Мин Хо ще играе ролята на Чой Йонг – капитан на кралската стража, който в последствие става генерал. Любопитно около драмата е и завръщането на Ким И Сън, която отложи завръщането си на малкия екран с почти 3 години, търпеливо очаквайки да се намери партньор за ролята й в драмата.

Засега SBS са предвидили начало на историята през август, веднага, щом Ghost приключи.

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s