120404 Мин Хо в историческа драма – прие ролята във “Faith”


Мин Хо потвърди участието си в драмата на SBS Faith!

След като дълго време за главната мъжка роля се спрягаха големи имена като И Джун Ки, Канг Джи Хуан и Сонг Сънг Хьон, най-после екипът на продукцията си намери главен герой в лицето на актьор, който няма опит в историческата драма, но пък има желание да опита – И Мин Хо.
И Мин Хо и Starhaus потвърдиха официално, че актьорът най-после е приел преложената му неведнъж роля в драмата.

Представител на Starhaus заяви: “Преработената история на сценарист Сонг Джи На изглеждаше много по-добра от първоначалната, а работата им с режисьора Ким Джонг Хак (“Hourglass” и “The Legend”) е много обещаваща.”

И Мин Хо от своя страна заяви: “Щом започнах да чета сценария, така ме завладя, че стигнах до 6-ти епизод. Винаги съм харесвал историческите драми и съмискал да се появя в такава, така че сега усещам, че съм намерил подходящата роля. А и винаги съм искал да рабоя с такъв екип.”

“Faith” е история, която среща воин от Гогуриео и лекарка от настоящето. Историята ще се развива в епохата на крал Гонг Мин, а Мин Хо ще играе ролята на Чой Йонг – капитан на кралската стража, който в последствие става генерал. Любопитно около драмата е и завръщането на Ким И Сън, която отложи завръщането си на малкия екран с почти 3 години, търпеливо очаквайки да се намери партньор за ролята й в драмата.

Засега SBS са предвидили начало на историята през август, веднага, щом Ghost приключи.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s