120229 Мин Хо спряган за “Faith”


От агенцията на Мин Хо обявиха, че са били силно изненадани от публикациите, в които името на Мин Хо се спряга за историческата драма Faith, която SBS ще пусне в средата на годината. От Starhaus заявиха, че драмата е сред предложенията, които не е тайна, заливат Мин Хо, но в момента той е в Хонг Конг за снимки на реклама и фен среща, а до края на март ангажиментите му като рекламно лице включват пътувания и в други азиатски страни. Говорител на агенцията заяви, че Мин Хо ще обяви лично коя ще е следващата драма, в която ще участва, когато се върне окончетелно в Корея след приключване на ангажиментите си към марките, които рекламира (в края на март). Дотогава всичко остава само в сферата на слуховете.

Припомняме, че в момента Мин Хо е хит в Китай и доста азиатски страни, където City hunter и Personal taste жънат успех. Ако приеме участието в драмата на SBS, това ще е първата историческа драма в кариерата му. Екипът на драмата е  сценраст Song Ji Na и PD Kim Jong Hak, познати ни от “Sandglass” и “Legend”. Въпреки това знаменитият екип и SBS, явно са го закъсали, след като И Джун Ки, който първоначално бе избран за главната мъжка роля, но беше възпрепятстван от казармата, и Канг Джи Уан, на когото главната роля също беше предложена, отказаха да участват. В главната женска роля засега остава Kim Hee Sun “Sad Love story”.

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s