Мин Хо: Приемам наградата като поражение


И Мин Хо спечели наградата за най-добър актьор на годината церемония Korean drama awards 2011, като с ролята си  в City Hunter успя да пребори И Бум Со от Giant и Ча Сънг Уон от Greatest love (съперникът на City hunter по рейтинг).

Поздравления за наградата!
– Благодаря! тя е повод да се върна отново към играта си в драмата. Ще приема наградата като поражение, за да мога да сепредставя по-добре в бъдеще.

Какво е за И Мин Хо City Hunter?
– Проект, на който съм изключително благодарен и който ме накара да осъзная много неща. Не беше просто екшън, който да заснема, трябваше цялото ми представяне да е на високо ниво. Работих упорито, за да покажа напредък в играта си. И научих много от актьорите и актрисите с повече опит от мен. Това е опит, който ще си остане незаменим за мен.

Какво чувстваше, докато снимаше драмата?
– Едновременно дипломиран докторант в MIT и част от IT екипа на Синята къща и Градския ловец – И Йон Сънг не беше лесен образ. Затова в началото ми беше трудно. Но колкото повече епизоди минаваха, толков апо-ясно ми ставаше. Осъзнах, че съм започнал да напредвам в играта си.

Какви роли искаш да направиш в бъдеще?
– Ако имам имиджа на издръжлив и енергичен, то предполагам съмпо-близо и до определението “актьор”, благодарение на тази драма. Получих много оферти – не само за забавни и комични истории, но и за по-сериозни такива. Сега имам широко поле на избор.

Планове за бъдещето?
– Все още има много неща, които не съм правил преди и ми се иска да направя сега. Имам фен срещи насрочени до края на годината. И все още търся подходящия нов проект. Търся сценарии, които да ми харесат за следващата година. Вероятно преди да се усетите, ще се завърна с нов проект.

Advertisements

About ale3in

“You can not live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s