110930 Lee Min ho @ Sina Interview / И Мин Хо в интервю за “Sina”


10

credits: Sina

Мин Хо признава, че шофира, за да се освободи от стреса

Станал изключително популярен в Китай, след излъчването на City hunter, И Мин Хо се включи в промоциалната кампания на Хюндай за новия им модел – Veloster.И въпреки че се появи само за 10 минути, всички бяха там, в очакване на появата му. И Мин Хо, който не веднъж е споделял, че обича да шофира, призна също, че често използва шофирането и за освобождаване от стреса.

11

Заради факта, че това беше първото му посещение в Beijing, Мин Хо прояви огромно любопитство за града и културата в областта. По време не интервюто след събитието, той дори научи от местните журналисти как по-лесно да разбере града, което бе повод да сподели: “Надявам се да имам повече възможности да посещавам Китай в бъдеще. По време на това ми посещение, най-после успях да хапна Peking Duck (името на патицата идва от старото наименование на Beijing – Peking). Надявам се следващия път, когато дойда тук, да мога да посетя повече от забележителностите на Китай и да опозная по-добре културата тук.”

След интервюто на Sina, Мин Хо използва малкото си време, за да обърне внимание на феновете си, които останаха съкрушени от скорошното му заминаване, но го съпроводиха до летището. И Мин Хо остана трогнат от вниманието им и сподели, че иска да подобри уменията си по китайски по-скоро, за да може свободно да общува с тях. След интервюто, дори се обърна на китайски към феновете: “Здравейте, всички, аз съм И Мин Хо. Благодаря ви!”

Колкото до въпроса дали след като много актьори и актриси от Корея с успех участваха в китайски и хонг конгски продукции, Мин Хо също би приел такъв проект, актьорът призна, че ако му се отдаде подходяща възможност, не би отказал. “Ако получа такъв шанс, бих искал да работя с режисьора John Woo и Andy Lau.” Колкото до искането продължение на City Hunter, Мин Хо призна, че такова засега не се подготвя.

12

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s