Официално: Мин & Мин са двойка


20118237312111o9rom_T5_9284

След като папараци успяха да заснемат двойката на излизане от нощен клуб и слуховете за това, че звездите на City Hunter са двойка и извън малкия екран плъзнаха за секунди и хвърлиха феновете в радостен и не толкова шок. Първоначално агенцията на Мин Йонг не пожела да говори, докато не бъде сигурно какво точно става, а от СтарХаус категорично отрекоха излизането на двамата Мин да е било повече от приятелска среща.

Броени часове по-късно обаче СтарХаус първи потвърдиха официално случващото се: “Според нас имаше леко недоуточняване на информацията вътре в агенцията, затова внимавахме много пред медиите. Не бихме използвали Yul Ae (*страстна любов) за да опишем това, което се случва межу Мин Хо и Мин Йонг, особено, когато двамата едва започват да се опознават. Двамата се познават от много време и изглежда са успели да се сближат доста по време на снимките , така че да, вярно е, че двамата в момента се срещат.”

Това официално становище беше разпространено със скоростта на светлината, макар мнозина от феновете все още да чакат нещо повече от цитат в онлайн медиите.

Advertisements

4 comments

  1. Мнооого се радвам за тях. И двамата са ми любимци. Хубава двойка са.. какво повече да иска човек. Стига се е оплаквал Мин Хо, че си няма приятелка ^^. Дано да са дълго време заедно.

    • И аз се радвам, макар сутринта като видях новината, да чаках цял ден за опровержение, преди да я пусна. Хубаво е да си има приятелка, пък и е по негов вкус – ниска, мъничка…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s