Режисьорът на “City Hunter” разказва за снимачния процес


lmhacciРежисьорът на City Hunter Джин Хьок даде интервю пред TV Report на 2-ри август. Ето някои от по-интересните факти около драмата, които сподели.
На въпроса за по-специални случки по време на снимачния процес, той отговори: “Изпитвам съжаление към актьорите, които имаха множество наранявания по време на снимките заради опасните сцени, които имахме.” Като пример той посочи сцената от еп.13, където Джин Пьо (Ким Санг Джун) се появяваше пред Ким Нана на излизане от супермаркета. “Ким Санг Джун трябваше да стреля в Нана, но по време на сцената стана инцидент. И Мин Хо искаше да заснеме без дубльор сцената, в която той трябва да излезе от маркета през стъклената врата. Но заради прекаленото количество използвани експлозиви, парче стъкло се заби в коляното му. Затова и ако сега Мин Хо се съблече, ще видите много следи от наранявания по тялото му. Не се размина без драскотини.”
Друг пример, който режисьорът посочи са джудо сцените. “Мин Йонг, която трябваше да хвърля през рамо не веднъж опонентите си и Мин Хо, който трябваше многократно да бъде прехвърлян през рамо от нея, имаха доста проблеми с тези сцени. Сигурно са получили множество натъртвания.” режисьорът не пропусна да благодари на актьорите за отдадеността им към работата. “Всъщност, когато се снимат толкова опасни сцени е добре да се използват дубльори, но актьорите искаха да дадат колкото могат повече на драмата, затова правеха повечето неща сами. Когато използваме дубльор сцените стават ограничени, а тяхната отдаденост позволи да се разшири обхвата на историята. Затова съм им благодарен.”
Относно инцидентът, в който Мин Хо катастрофира по време на снимки, режисьорът също имаше какво да каже. “Това беше наистина шеметен момент. Всъщност сцената не беше нищо особено, просто шофиране с висока скорост. За да постигнем ефекта за по-висока скорост, трябваше да поставим камера и пред колата. Тъй като сцената нямаше никакви реплики, помощник-режисьорът, който седеше отзад в колата, му каза да тръгва и аз потвърдих. За всеки случай Мин Хо предложи да направим сцената отново. Този път на шосето имаше работеща машина, а знакът за нея беше поставен точно там, където тя работеше, вместо на известна дистанция. Мин Хо не успя да я види навреме, затова се удари в нея. Помислих си, че това не може да е нашата кола, затова отидох да проверя. Беше много шеметно. Като си помисля и че помощник-режисьорът не е искал да сяда в колата по време на снимките, явно е имал предчувствие какво ще се случи.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s