Lee Min Ho @ “City Hunter” BTS / Мин Хо на снимките на “City Hunter”


Последният епизод на драмата на SBS City hunter беше излъчен на 28-ми юли. И Мин Хо, който след Boys over flowers на KBS 2009-та и Personal taste на MBC през миналата година, успя да докаже със City hunter, че успехът му в бокс офиса е гарантиран. Героят на Мин Хо в драмата, И Йон Сънг е човек, изпъленен сс силно чувство за справедливост, което му гарантира първо място сред рейтинга на драмите от средата на седмицата. Ексклузивен репортаж на Star News показа кадри от снимачния процес на драмата тези дни.

@ Педантичен преглед на представянето му по време на репетиция!

Когато наблизо няма камера, мениджърът на Мин Хо го снима с телефон, за да може Мин Хо в последствие да провери как се е представил на репетицията.

Телефонът, който Мин Хо държи на снимка, докато гледа записа от репетицията, всъщност е същият, който И Йон Сънг използва в драмата. Както се казва с един изстрел – два заека.

@ Упражнява репликите си без почивка.

Чете сценария си. Тъй като на ден се снимат няколко сцени и времето е ограничено и ги притиска, а и промени в последния момент винаги са възможни, Мин Хо препрочита репликите си, за да избере как точно да подходи към сцената. Разговорите с колегите преди всяка сцена му помагат да почувства емоциите на Йон Сънг, за да ги пресъздаде без следа от напрежение.

Снимката, на която чете сценария си е като страница от списание. Сериозното му отношение към работата направи от Мин Хо това, което е днес.

@ Докато го гримират, отново е зачетен в сценария.

С наближаването края на драмата, все по-трудно е за актьорите да се подготвят за снимки. Мин Хо показва пълна отдаденост, използвайки всеки свободен миг, за да чете сценария си.

Както вече споменахме, Мин Хо се подготвя сериозно за всяка сцена. Сценарият никога не напуска ръцете му.

@ Екипът на City Hunter работи упорито!

Точно преди репетицията И Мин Хо, режисьорът и екипът дискутират предстоящата сцена. В дискусията се обсъжда къде ще бъдат разположени камерите, накъде ще се движат, какви емоции изисква сцената и т.н. Това е начинът на работа по време на снимки – всички работят упорито.

Мин Хо е скромен актьор, който никога не забравя да отбележи упоритата работа на всички на снимачната площадка. Когато снимките са завършени, отделя внимание, за да изслуша това, което хората от екипа имат да му кажат. Въпреки че скромно отхвърля хвалбите за добре свършена работа, отбелязвайки заслугите на целия екип, няма как да не бъде похвален.

@ Мин Хо знае как да се справи със денонощните снимки

Той е заспал. Това често се случва, когато снимките продължават без почивка. Той трябва да издържи до самия финал^^

Денонощните снимки са нормално нещо за ТВ драмите. Когато ролята е главна, актьорите много трудно успява да намерят и минутка за себе си. Денонощните снимки са особено тежки към края на драмата, затова Мин Хо използва всеки свободен миг, за да подремне.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s