И Мин Хо в City Hunter vs Boys over Flowers: Кой е по-готиният?


И Йон Сънг, IT геният от Синята къща, известен повече като Градския ловец преди години беше най-обсъжданият ученик – Гу Джун Пьо.
ЗАпочвайки като Гу Джун Пьо преди три години в “Boys over Flowers” на KBS2, И Мин Хо беше изстрелян до върховете, превръщайки се в един от най-обичаните млади актьори в Корея.
Три години по-късно той се завърна като напълно различен човек с различна външност, личност и дори любима.

Нека направим няколко сравнения между най-богатият ученик в Корея и най-умният в IT екипа на Синята къща.

1. Прическа

В ролята на Гу Джун Пьо И Мин Хо натрупа слава с къдравата си буйна коса, която неговата любима в историята – Джан Ди открито ненавиждаше и намираше за изключително неприятна.
Докато в “City Hunter” очевидно героят беше начсно, че правата коса му стои много по-добре. Тя допълваше професионализма и зрелостта му.

2. Професия

От арогантен шегаджия в гимназията в най-атрактивния Градски ловец… Кой би могъл да постигне това за само три години, ако не И Мин Хо?

3. Тяло

Сцената от Нова Каледония в “Boys over Flowers” вероятно няма да бъде забравена. Именно моментът, в който Мин хо се съблече и показа тялото си. Беше наистина секси и готин.
Но… вече си има сцена съперник. В “City Hunter” героят на Мин Хо показа добре оформеното си тяло с много белези от битки по време на тренировки.Кой би могъл да се изправи срещу това? Със сигурност не и Гу Джун Пьо.

4. Любима

Всеки харесван и уважаващ себе си мъж не би стоял далеч от жените. Грубата Джан Ди вярно подкрепяше Джун Пьо и получи своята първа истинска целувка в “Boys over Flowers”.

Докато агент Ким Нана открадна сърцето на Йон Сънг, още докато той живееш в Златния триъгълник. Причината за това, че той винаги я закриляше.

5. Любимото изражение на Мин Хо.

В течение на времето всичко около И Мин Хо се променя – прическата, професията, тялото, дори любимата. Но едно нещо си е все същото. Той все още прави любимата си муцунка. Кой може да отрече, че това е най-сладката музунка?

И все пак, кой от двамата е по-готин? Решавате вие.

Leave a comment